Uit eerste hand

Melisa weet niet hoe een afstandsbediening werkt; Andy helpt haar

Andy_van_der_Meijde_Melissa
Hahahahahahahahahaha. Oh, hemel… Sorry, laat me nog even lachen… hahahahahahaha. Godsammekrake… Erger moet het toch niet worden? Melisa weet niet hoe een afstandsbediening werkt. Andy van der Meijde moet haar daarbij helpen. Melisa deelt dit overigens zélf mede in de VARAgids. 

De twee zijn bekend van hun eigen realityserie (toen het nog íets origineler was om er een te hebben) Andy & Melisa op SBS 6. Nu staan ze samen in de VARAgids met een interview waaruit blijkt dat Melisa niet weet hoe ze de televisie moet bedienen. Helaas is dit geen grap. Jan Roos weet nog wel een voorbeeld te noemen waaruit blijkt dat er niets anders als zaagsel in het hoofd van dat meisje zit. Daar komen we straks op.

Maar eerst: Melisa kan dus geen televisie kijken als Andy niet thuis is. Maken jullie hier nou een slechte grap? Nee. Ze legt zelf uit in het blad: Ik weet niet zo goed hoe de afstandsbediening werkt, dus als jij er niet bent kan ik sowieso niks kijken. Het is toch om te gieren? Haha.

Terwijl ik dit schrijf, bedenk ik me ook ineens wat een raar interview dit eigenlijk ook is. Waarom kan het iemand ene zak interesseren wat deze twee onbenullen op een dag doen? Andy vertelt namelijk ook: In de ochtend moet ik echt naar het nieuws kijken, daar begin ik mijn dag altijd mee, dat heeft ook wel iets autistisch. Ik sta op, zet koffie en ga dan terug naar bed om het RTL Nieuws te kijken. Dat is echt mijn rustmoment. Oh, ja. Dit is inderdaad wel zeer interessante informatie. Ugh

Ze vertellen ook wat ze zoal op televisie kijken, maar daar ga ik niet aan beginnen. Wel benoemen ze Temptation Island waarop meteen de vraag volgt of ze hier aan mee zouden doen. Hun antwoord daarop is: Zelf zouden we daar nooit aan meedoen, maar het is leuke televisie. Eigenlijk is dat dan wel weer best jammer, want om eerlijk te zijn zouden deze figuren natuurlijk perfect in zon programma passen.

Nog benieuwd naar Jans voorbeeld? Melisa dacht ooit dat ze in Zeeland zat toen ze In Bergen aan Zee verbleef. Waarom Melisa? Want Zee en land. Ja, precies.

[sc name=promo_roddelpraat_artikel”][/sc]

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

Nog geen reacties