Andy van der Meijde wil met Hélène Hendriks naar bed

Andy van der Meijde Hélène Hendriks

Andy van der Meijde wil met Hélène Hendriks naar bed. Dat is althans wat hij live op televisie verkondigde bij HLF8. Dit was eigenlijk de talkshow van Johnny de Mol, maar momenteel presenteert Hélène Hendriks de boel.

Bij de Ja/Nee-ronde worden er verschillende vragen gesteld aan de gast. In dit geval dus aan Andy. Op de vraag hoeveel bedpartners hij heeft gehad (huh, het moest toch een ja/nee-vraag zijn? Nou, goed), antwoordt hij: “ik mis er nog 1”. Hij gebaart met zijn hoofd dat hij Hélène bedoelt.

De reactie van Hélène hierop is: “Dit is heel slecht. Gaat nooit gebeuren! KOEKOEK.” Hè, bah… Loopt hij even een blauwtje op televisie.

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

27 reacties op “Andy van der Meijde wil met Hélène Hendriks naar bed

 1. Patrick zegt:

  Hoi Jan ik wil met jouw Joyce naar bed, jij probeert toch buiten de deur te scoren. Ik zal Joyce beffen rimmen / aan de haren trekken op de reedt slaan staande neukon. Verder zuip ik dan je whisky ff op

  27
  13
 2. Melania Suikerstruik zegt:

  Hoi Jan Roosje, ik wil je in mijn bed en tussen mijn spekdijen. Jij heerlijk varken met je gestaalde tong. Geloof mij ook jouw kleine garnaaltje zal ik tot leven brengen en je laten ejaculeren als nog nooit meegemaakt

  11
  10
 3. Jan en Joycie Roos, swingerstel zegt:

  Joyce houdt van stevig anaal en bondage. Jan is meer voor langdurig liefdevol beffen

  3
  4
 4. Lekkere kont zegt:

  Maar naast het gebeuren met Bas, moet ik ook toegeven dat het de sociale angst is die meespeelt. Die is bij mij zó hoog, dat mij dat helemaal lam kan slaan.

  1
  10
  • Rosilda Kwijnwegge zegt:

   Dan hang je jezelf toch lekker op, halve gare sukkel? Wat kan ons jouw frustraties nou boeien? Zoek hulp of ga ’s lekker deaud of zo.

   10
   4
  • Floris Weyers zegt:

   Hidde lieve vrind, vanavond gewoon even lekker langs de h0eren je frustratie eruit knallen, je Wajong is bijgeschreven dus het kan weer (drink je het niet allemaal op?)

   5
   3
 5. Jan en Joycie Roos, swingerstel zegt:

  Was je vroeger ook fan van de Weekendshow met Fred van Ostade. Onze variant is een blokje kaas diep in je kudt en dan wat tamme muizen. Doe eens gek, wij filmen alleen als jij dat wilt

  3
  6
 6. Jan Pinkel Roos zegt:

  Net in Joyce haar telefoon gekeken, had ik beter niet kunnen doen. Dat loeder had diverse dickpics van zwaargeschapen heren, nu voel ik voel me net pinkeltje.

  6
  4
 7. Janus Anusias petrus Roos, voorganger bij de gall & gall zegt:

  Andy ik wou dat ik een beetje hem kon zijn. Maar ik ben verlegen en onzeker. Ik zou weleens een biertje willen proberen ooit of een meisje beffen. Vanavond 10 weesgegroetjes voor mijn zondige dromen

  3
  4
 8. Jan de vieze bedelaar het 🐷 zegt:

  🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺proost domme donateurs 🤣🤣🤣🤣🤣

  1
  5
 9. Jan en Joycie Roos, swingerstel zegt:

  Joyce is binnenkort jarig en wil graag tot bloedens uitgewoond door grote negoors. Ze wil zaad uit 5 dikke dropstaven. Soort bukake van een jackson 5

  2
  4
 10. Joyce Prinsen het dikke frigide konijn van Jan Roos, maar wel golddigger, dus niet helemaal dom zegt:

  Tuurlijk lieve schat. Ik gun jouw je drankje na een week hard luieren en bedelen. Tot straks, ik ga nu even shoppen van de donaties. Dag lieve dikkerd van mij, tuurlijk mag jjij af en toe even ontspannen buiten de deur met wat beffen.

  2
  5
 11. Harm-Jan zegt:

  Jan Roos, ik ben poot en wiljou dolgraag tot bloedens toe in je anjer palen.

  xxx
  Harm-Jan uit Egmond-Binnen

  1
  0

Reacties zijn gesloten.