Hélène Hendriks: Wilfred Genee is egocentrische paardenl*l


Of zoals zij het zegt: “Wilfred Genee en ik waren geen droomduo.” Nou dat kan je wel stellen. Het was niet om aan te gluren die talkshow. De Ladyshave deed niets anders dan het dominante mannetje uithangen en Hélène keek daardoor als een konijn in de koplampen.

“Je kunt elkaar heel aardig vinden, maar dat wil niet zeggen dat je goed met elkaar kunt werken. Wilfred zat op een heel ander level dan ik. Hij denkt heel snel, is een autodidact. Hij was gewoon veel verder dan ik. De balans was er niet helemaal.” Wat ze hier eigenlijk mee bedoelt is dat Wilfred schijt aan haar had en haar wekelijks voor lul zette.

24 reacties op “Hélène Hendriks: Wilfred Genee is egocentrische paardenl*l

 1. Lillie geen ja geen nee maar niet lang meer zegt:

  Paardenlul niet echt
  Was het maar zo
  Wilfred met zijn kleine Willy
  Al zou hij willen scharen zou ik hem nog klop kunnen geven

  9
  0
 2. Iris Borsato zegt:

  Nu het toch over talkshows gaat, heb je dat dansje van Johnny de Mol gisteren gezien, als dat geen culturele toe-eigening betreft, dan weet ik het niet, maar wat mij betreft mogen vlexchtjes dan ook weer.

  3
  1
  • Even voor de duidelijkheid zegt:

   Culturele toe eigening?

   Probeer dat maar eens bij een surinaamse vrouw te doen. Met je schoenen op dr tafel dansen tussen het eten.

   Dan had Johnny de rest van de week staand moeten presenteren. Dan was ze er met de matteklopper overheen gegaan.

   2
   2
   • Cachavacha zegt:

    Ik had ooit een Surinaamse schoonmoeder, die kun je beter besodemieren dan dat je op tafel gaat dansen daar. Ik vond te tafel bij hlf8 niet erg divers die uitzondering. Morgen alleen maar blanken aan tafel aub!!

    4
    1
 3. Bipolaire Cokejunk zegt:

  Ik moet jullie nou toch iets vertellen. Uit eerste hand heb ik vernomen dat Wilfred een ladyshave op de achterbank van zijn bmw heeft liggen. Deze Ladyshave gebruikt hij om het schaamhaar van zijn minnaressen te scheren. Nu zou het mij niks verbazen als die Wilfred die ladyshave ook af en toe gebruikt om die harige flamoes van Helene Hendriks te scheren!

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.