Uit eerste hand

Dit is de nieuwe villa van Maxime Meiland

Maxime_Meiland_Leroy

Maxime Meiland maakt van verhuizen graag een hobby. Dat blijkt nadat mevrouw naar de derde woning gaat verkassen in een jaar tijd. En dit is de nieuwe villa van Maxime Meiland en Leroy. 

Een halfjaar geleden verhuisden de twee nog naar een woning in Noordwijk. Deze koste zo’n 1,2 miljoen. Grappig is dat toen ze deze kochten, ze nog maar net een woning van 729.000 euro in hun bezit hadden. Dat ging dus al erg snel, maar nu wordt ook dat huis binnen een halfjaar alweer verlaten, want de twee hebben een woning van 2,3 miljoen gekocht.

Deze nieuwe villa staat overigens ook in Noordwijk en bestaat uit een zuinige negen kamers. Het is zelfs bijna zo dat elke kamer een eigen badkamer heeft, want er zijn zes slaapkamers en vier badkamers. Wel zijn er maar drie toiletten en drie douches, pffff… Lame.

Achter het huis is een zwembadje ingegraven en is een gigantisch stuk gras te vinden. Prachtig dat het bad verwarmd is, maar we laten ook dat het zoutwater is. Dikke tip: ga er dus maar niet in met een vers geschoren friemeltje. Je zou kunnen denken ‘pff, wat een werk…’, maar daar heeft Maxiempje over nagedacht! Ze heeft namelijk een grasrobotje, dus maaien hoeft mooi niet zelf te gebeuren.

Hun eigen villa staat nog niet te koop, maar lesbische moeder Erica heeft wel al bevestigd dat Maxime een ander huis heeft gekocht. Het nieuwe huis staat op Funda, voor de mensen die hun neusjes verder in dit zaakje willen stoppen.

[sc name=”promo_roddelpraat_artikel”][/sc]

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

Nog geen reacties