Uit eerste hand

Lubach pakt Bellinga’s en Koetlife aan: ‘Familievloggers zijn verschrikkelijk’

Arjen-Lubach
Lubach pakt Bellinga’s en Koetlife aan. Hij noemt de familievloggers in zijn avondshow zelfs ‘verschrikkelijk’. Bij Roddelpraat roepen we dit al zeker twee jaar. Leuk dat Arjan Lubach er nu ook eens mee aan komt zetten.

Het is (nogmaals) ook echt ver-schrik-ke-lijk. Aan de hand van verschillende voorbeelden uit verschillende gezinnen legt Arjen Lubach uit wat er nou zo bijzonder is aan deze familievloggers. Hij neemt de familie Koet (van onze favoriete depressieve postbode) en de familie Bellinga (die hun kinderen wijn voeren) als voorbeeld. Jammer genoeg laat hij geen beelden zien van de beruchte proeverij door de Bellingas in het buitenland, maar er zijn nog genoeg andere fragmenten die laten zien wat er mis gaat.

Uiteindelijk zijn de kinderen feitelijk gezien een bron van inkomsten voor de ouders. Sterker nog: ze zijn dé enige bron van inkomsten. Ze spelen niet alleen in vlogs, maar ook in clips, films en moeten poseren voor kledingproducten. Arjen gebruikt het woord niet maar wij wel: het is kindermisbruik in de nieuwste zin van het woord.

En dat niet alleen. Ook is het bij de wet verboden om kinderen zo veel te laten werken. En werken is het zeker op het moment dat het hun bron van inkomsten is (vergeet niet de clips, films en kledingproducten). Arjen Lubach legt dat uit aan de hand van een voorbeeld. Hij laat een paar seconden een kind in beeld en legt uit dat ze daar verschillende formulieren voor hebben moeten invullen en er iemand met een geldig VOG aanwezig moest zijn. In het geval van de familievloggers gebeurd het niet op deze manier. Kan iemand deze shitshow ooit een keer stoppen voordat de kinderen nog verder verpest worden?

Watch on YouTube

[sc name=promo_roddelpraat_artikel”][/sc]

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

Nog geen reacties