Arjen Lubach wil het geslacht uit het paspoort halen

Deze week gaat de regering debatteren over de nieuwe transgender-wet en dit werd in De Avondshow besproken. Arjen Lubach wil het geslacht uit het paspoort halen.

Wat deugt die Arjen toch weer lekker! Gisteravond verkondigde hij een plan voor het geslacht in het paspoort.

Arjen vindt: “Niet iedereen die zijn paspoort wil veranderen, ondergaat eerst een operatie. Je verandert die letters zodat het klopt met je gender, maar wat je in je paspoort kunt veranderen staat daar als je geslacht. Het zou dus logischer zijn om het woord ‘geslacht’ in alle paspoorten te vervangen door het woord ‘gender’, want dan klopt het.”

Één van zijn argumenten was dat er vroeger kenmerken als haarkleur in het paspoort stonden en we dat ook niet meer doen. Arjen vindt: ‘waarom nu dan wel het geslacht er in laten?’

Nou, gelukkig voor zowel Jan als Dennis dat kenmerken van het haar er niet meer in staan. Dan zou er bij Dennis ‘kogelvrije kuif’ staan en bij Jan ‘drie sprieten op een glimmende bowlingbal’.

Maar tuurlijk: in de tijd waar transvrouwen van een nepbaby kunnen bevallen, kan het niet dat geslacht nog in het paspoort staat! Godsammekrake…

27 reacties op “Arjen Lubach wil het geslacht uit het paspoort halen

  • Bert zegt:

   Levensgevaarlijk om het geslacht uit het paspoort te halen. Er zijn in geval van medische nood bepaalde geslachtsspecifieke handelingen. Dat is nu al lastig als een m een v laat optekenen of vice-versa.

   18
   2
  • Trans = Psychisch niet in orde zegt:

   Volgens Lubach zn cijfers zouden 0,7% van de Nederlanders transgender zijn. Dat betekend dat de overige 99,3% zich aan moet passen aan die 0,7%. Van de zotten!

   25
   4
 1. Inzake Janus de bolle bedelaar zegt:

  Voor varkens een verplichte registratie in de vorm van een oormerk of chip
  Nou is het alcoholvarken gelukkig dol op chips (en 🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺)

  4
  2
  • Hansie zegt:

   Links is een holle term deze dagen. Linkse partijen die niet links zijn en wappies die zichzelf rechts wanen, maar zich debieltjes tonen zodra je ze vraagt het te definiëren. Beetje zo Schimmel fascist roept en transgenders hun geslacht bepalen.

   2
   5
 2. Appeltaart zegt:

  Arjen-Autocue-Lubach, is dat niet het schoothondje van het wijf van Ollongren? ARJEN is niets meer dan een verlengstuk van Duivel666. Waarom besteden jullie überhaupt nog aandacht aan die inhoudsloze EN talentloze autocue-presentator?

  7
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.