Transvrouwen kunnen nu van een nepbaby bevallen

Oké, the word is out: de wereld is stuk. Ik herhaal: de wereld is stuk. Sluit ramen en deuren, want transvrouwen kunnen nu van een nepbaby bevallen.

Waar we onopvallend door Twitter aan het scrollen waren, stuitten we opeens op een verontrustend bericht. Dat de wereld steeds verder kapot gaat, is een ding wat zeker is. Maar nu lijkt het einde echt werkelijkheid.

Godsammekrake, wat is dit joh?! Transvrouwen die een nepbaby uit kunnen poepen om zogenaamd te kunnen bevallen. Stop stop stop. Transformers kunnen nou eenmaal geen baby uit baren.

We hebben nog geen reactie gehad, maar kom op, zelfs transformers als Alice Olsthoorn, Jessie Maya en Rosaliebeautyx zullen wel erkennen dat dit te ver gaat.

Deze wereld inderdaad…

33 reacties op “Transvrouwen kunnen nu van een nepbaby bevallen

 1. Binnenkort voor de Playstation 5 in de shop van roddelpraat zegt:

  Bedrieg, bef, boer en bedelend om 5 euro kun je alle 20 levels spelen. Kruip in de huid van het varken. Aan het eind wacht jou bij je favoriete glasbak de tegoedbon 100 euro Gall & Gall

  8
  44
  • Simpel zegt:

   Heel simpel: jan probeert dennis het beffen aan te leren, maar dennis houdt niet van kutgeur. Dus dan kun je beter de nepkut van een transgender beffen, daar komen geen sappen vrij.

   14
   3
 2. Moeder van Janus Roos zegt:

  Jan wilde als baby niet aan de borst. Nachten gebrul. Tot ik hem anderhalf uur per nacht aan mijn kellit liet. Het beffertje sliep daarna als een ‘roos’

  10
  3
 3. Consultatieburo Bergen zegt:

  In de pens van het xxxxl varken Roos groeit een olijke vierling in de vorm van kwaadaardige kankahgezwellen. De kleintjes lijken op papa big

  2
  7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.