Relletjes

Dries Roelvink boos op de Bankzitters

Dries Roelvink

Afgelopen tijd was Dries steeds trending op TikTok vanwege zijn manier van wijnproeven. Om de boel zo compleet mogelijk uit te melken, maakte hij een bijpassend muzieknummer. Na de samenwerking is Dries Roelvink boos op de bankzitters.

In een interview bij Wild FM legt Dries uit waarom hij niet blij was met de Bankzitters tijdens hun samenwerking voor zijn nummer Fantastico. Dries is teleurgesteld in hoe de Bankzitters hun werk hebben verricht.

Waarom is er überhaupt een nummer opgenomen met de Bankzitters? “Het idee kwam van mijn platenlabel Universal om het liedje over mijn succesvolle wijnproeverijen samen met de Bankzitters op te nemen. Ik had er nog nooit van gehoord, maar mijn zoons Dave en Don zeiden ook meteen: ‘Ja, dat moet je doen pa, want die jongens hebben hun eigen zeer populaire YouTube kanaal.'” Aldus Dries.

Voor Dries voelde het als afraffelen: “Vervolgens hebben ze op een middag een blokje ingezongen en ik heb toen even via Facetime meegekeken. Voor de rest heb ik ze niet meer gezien of gehoord en loop ik overal de single te promoten.”

En dat niet alleen. Het voelt alsof hij al het werk alleen aan het doen is: “Ik ben al bij heel wat radiozenders geweest in Hilversum en heb daar zelfs met alle dj’s wijn gekeurd. Dat doe ik graag natuurlijk, maar ik had wel iets meer van Bankzitters verwacht. Ook online zie ik ze niets doen, terwijl de bijhorende clipjes waarin je mensen mijn wijnritueel ziet imiteren al meer dan 50 miljoen keer zijn bekeken.”

Die gek van een Dries vindt dat de jongens hun naam in ieder geval wel goed hebben gekozen: “Nee, die jongens doen hun naam wel eer aan, want ze blijven gewoon thuis op de bank zitten, haha!”

Nog geen reacties