Maxime Meiland heeft een zwaar leven

Ja, Maxime Meiland heeft een zwaar leven, maar echt héél zwaar. Ze vindt het namelijk erg veel moeite om BN’er te zijn en roept zelfs dat ze Chateau Meiland misschien niet had gedaan als ze had geweten dat ze er zó bekend door zou worden. Hou. Toch. Op.

Bij Televizier zegt Maxime het volgende: “Mensen realiseren zich niet altijd dat er een keerzijde is. Even snel anoniem over straat is er bijvoorbeeld niet bij.” Zelf had ze dat schijnbaar ook niet bedacht. Al is dat natuurlijk wel een heel erg raar verhaal, want deze meid heeft er vanaf dag één bovenop gezeten. Zij wilde het liefste nog boven haar vader uitspringen.

“Geen uitstapjes, geen weekend naar het strand met het gezin. Je bent heel beperkt in je leven. Ik vraag me weleens af, zou ik Chateau Meiland gedaan hebben als ik van tevoren de impact had geweten? Misschien niet, al heeft het me natuurlijk ook ontzettend veel gebracht.” Onze Maxime heeft overduidelijk weer een stootje aandacht nodig. De ontwenningsverschijnselen beginnen op te treden en daarom werd het tijd om te roepen dat ze het zwaar vindt als BN’er-zijnde. Schiet. Mij. Maar. Lek.

Maar nu komt het gedeelte wat pas echt hilarisch is. Je kan me momenteel oprapen van de vloer, maar deze vrouw heeft het over de nadelen van bekend zijn en klaagt over hoe vervelend die keerzijde is. Om vervolgens haar kinderen zelf ook de bekendheid in te gooien. Op de vraag of die ook weer op televisie gaan verschijnen, antwoordt Maxime: “Gelukkig wel! We hebben afspraken gemaakt met de arbeidsinspectie. Ze mogen in beeld, zolang ze niet bewust het middelpunt zijn.” Dan breekt je klomp.

Ze vervolgt: “Dat betekent ook dat je niks aan ze mag vragen. Ja, het is een gedoe, haha. Maar joh, ik ben allang blij dat dit kan. Het was echt geen doen om die meiden iedere keer uit beeld te moeten houden als we gingen draaien.” Hou op… Godsammekrake…

39 reacties op “Maxime Meiland heeft een zwaar leven

 1. Opinie zegt:

  Jaloers Janus Anus ?
  Want dat is het bedelende schooier !!!!
  Je zou hetzelfde doen, alleen de biggenmuilen van jouw kroost zijn niet zo voor op de televee

  3
  14
   • DeBroerVanRoos zegt:

    Hou beter zelf je bek en ga terug de keuken in, of doe even een rondje door het huis of er nog iets opgeruimd kan worden. Ga desnoods naar de markt of de breiclub, als je je mening maar voor je houdt, die is namelijk niet relevant.

    2
    5
    • a Before zegt:

     Hahaha wat een hoge dunk heb jij van jezelf 32cm🤣😠🤔je lijkt wel een beetje op haar, kwa aanstellige. En fantasie! En de relevantie van jou is ook wel dan ? Pffffffffff

     1
     0
 2. Jan Roos het xxxl obesitas alcohol🐷 zegt:

  Ik trek de meeste tijd aan mijn pinkeltje denkend aan deze milf
  Maar de alcohol heeft mijn libido voorgoed gesloopt. Pinkelmans wil nooit meer, beffen is alles wat ik nog kan

  1
  11
 3. PATTY B. zegt:

  Ik ben ook bekend en ik vind het heerlijk. Ik snap niet waar dat mens zo over zeurt. Heerlijk al die aandacht en dat geld waar je bijna niks voor hoeft te doen of kunnen.

  11
  1
 4. MaximeDeCamgirl zegt:

  Aghja, 4 jaar geleden wilde ze nog camgirl worden (waar de video’s van op het internet staan). Anoniem rijk worden is voor weinigen weggelegd.

  7
  1
 5. Jan en Joyce Roosje Onlyfans en vettepens zegt:

  Joyce en ik gaan slow dansen en dan elkaar de kleren van het lijf scheuren. Daarna bef ik het domme konijn. Gekke Joycie

  1
  4
 6. Familie Janus roosje zegt:

  Namens Joyce hik hik burp en de tweeling Mauk en David en mijn transgender dochter Roooje Hannaaah hik burp wensen wij ieder hik een fijne Kerst en een mooi hik hik 2024 hik 🍺🍺

  1
  2
 7. Boos mannetje zegt:

  Ja zou ze liever 40 uur per week werken?? Flikker toch op man ze kan elkedag uitslapen, hoeft nooit een poot uit te steken.

  En ook nog janken ook nog,

  6
  0
 8. Anale transbaby zegt:

  Geen uitstapjes naar t strand? Waarom niet. We dumpen al die Meilandjes gewoon op rottemerplaat met n dummy camera en doen of t expeditie Robinson vips is. Zijn we goedkoop van die geldhonden af en ze vinden t nog leuk ook

  2
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.