Meilandjes in de uitverkoop

Erica Meiland bevestigt “verdien meer dan een miljoen” per jaar

Nou neem ik het graag op voor die gilnicht en zijn aanhang. Als zijn “vrouw” onder vuur ligt of als zijn dochter moet bloeden voor andermans woorden, maar overal zit een eind aan. Zo ook het sparen van de familie Meiland. “Come visit us” staat er bij Erica op haar Insta. “Op het Ibiza Festival met Maxime Meiland & de hele fam.”

Nondeju! Is dan niets te gek voor een paar knaken? Sta je dan als “fam” op een Ibiza markt in Noordwijk. Wat een armoe.

https://www.instagram.com/p/Cd-agggDkW5/?utm_source=ig_web_copy_link

4 reacties op “Meilandjes in de uitverkoop

 1. peackock and whiteman zegt:

  Ben niet bepaald een fan van de Meilandjes, maar vind het knap wat ze bereikt hebben en vooral dat deze familie zich de mond niet laat snoeren door allerlei walgelijke woke types.
  Het is een ondernemersfamilie die hun merk sterk hebben opgebouwd (en weer gedeeltelijk af hebben gebroken omdat ze het hart op de tong hebben, zoals Erica over hoofddoekjes en pinguïns)

  Maar het wordt wel een beetje te veel Meiland wat mij betreft, ze kunnen beter gewoon een goed seizoen van enkele afleveringen per jaar maken, anders schieten ze zichzelf in de voet omdat mensen hun uitkotsen, als dit al niet gebeurd op dit moment.

  Die serie in de bijstand heb ik wel gevolgd, ik moest heel hard lachen hierom.
  Niet vanwege de humor, maar omdat het zo belachelijk was.
  Even niet rond kunnen komen en dan naar de plaatselijke horecazaak gaan om daar wat bij te verdienen.
  Als je echt doet en iemand je verlinkt hang je en kun je alles terug betalen, misschien nog een boete of zelfs een gang naar de rechter.
  En afdingen op een al goedkope auto, dat wilde de verkoper wel omdat zijn garage en logo uitgebreid in beeld kwam.
  Wil dan ook iedereen aanraden die in de bijstand zit een camerateam mee te nemen en natuurlijk een goed bekeken tv programma te hebben, dan krijg je heel wat voor elkaar. (dit laatste is natuurlijk ironisch bedoeld om het surrealisme aan te geven, en dan bedoel ik niet die kunstvorm)

  6
  5
  • Franka zegt:

   FF nadenke: het was een show. Een show waarbij mensen in de bijstand onder de aandacht werden gebracht. Zij hebben dat prima gedaan en nergens gezegd dat bijstanders ergens gingen werken voor een fles wijn. Al ken ik er genoeg die dat echt wel doen. Maar dat terzijde. Ik vind ze top en ze zijn door al hun bezigheden toch maar mooi het middenstandsmilieu ontstegen. Helemaal goeoeoeoeoed!

   0
   1
 2. De clitpiercing van wat goeddd zegt:

  En nu wegwezen Meilandjes.
  Oprotten Meilandjes.
  Moeder de groeten.

  8
  4
 3. Die dikke uit de jury zegt:

  Tja…

  De Meilandjes hebben met een simpel toneelspel een ijzersterk merk van zichzelf weten te maken….

  Een werkloze dochter met het verstand van een pinda, te beroerd om de handjes te laten wapperen (neem een voorbeeld aan haar zus) en een gillende keukenmeid als papa…

  De enige die respect verdiend is Erica. Zakelijk supersterk, ontzettend slim in de verkoop van het merk Meiland en altijd bezig met het maximale uit de hype rond de familie te halen, wetende dat het ooit doodbloed en ze daarna zichzelf moeten weten te redden..

  4
  1

Reacties zijn gesloten.