Maxime Meiland geteisterd door branderige spleet

maime-meiland-foto

Meiden, allemaal efkes verzamelen. Het is tijd voor de dagelijkse Wat Hebben De Meilandjes Nou Weer Uitgespookt-update.

Maxime Meiland, bekend van problematisch drankgebruik op SBS6, deelt in haar Instagram Stories een verontrustend vagijnverhaal. De boel stond namelijk serieus in de fik daar beneden. Ze had haar nieuwe wc in haar nieuwe huis uitgerust met van die geurstokjes-ellende. Chemische troep die je neusvleugels langzaam wegvreet. Wat blijkt?! Een deel van die troep was op de wc-rollen terecht gekomen, waardoor zowel Maxime als haar vriend Leroy na enkele veegbewegingen last hadden van een burning ring of fire.

“Het is echt vreselijk”, laat de realityster weten. Over blijvende schade liet ze zich niet uit. Of de geurstokjes inmiddels een andere plek hebben gekregen is eveneens onduidelijk.

De boosdoener:

5 reacties op “Maxime Meiland geteisterd door branderige spleet

  • Allochtoon zegt:

   Ze heeft genoeg geld verdiend op tv. Schaf een luxe wc douche aan. Geen last meer van geuren en nog een schonere en ook droge achterwerk dan vegen met wc papier.

   0
   0
 1. martosaurus zegt:

  Dit soort verhaaltjes hebben ze al zo vaak gehoord bij de Eerste Hulp. Ik gleed uit en ben er opgevallen. Ik dacht dat het wc-papier was, enzovoorts. Ze hebben die dingen gewoon ingebracht met het idee dat de achterkant dan lekker ruikt. Het moment dat je bij de EHBO dat verzinsel ophangt moet toch goud zijn voor de hulpverleners.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.