Matthijs van Nieuwkerk ontslagen door BNNVARA

Matthijs van Nieuwkerk ontslagen door BNNVARA

De kogel is nog niet definitief door de kerk, maar na het lezen van dit artikel weet ook jij het zeker: maandag wordt Matthijs van Nieuwkerk ontslagen door BNNVARA. Het artikel in de Volkskrant heeft (gelukkig) genoeg te weeg gebracht voor de omroep om in gesprek te gaan.

‘Soms grenzen over gegaan’

De huidige directie van BNNVARA heeft naar aanleiding van het artikel in de Volkskrant gesprekken gevoerd met Matthijs van Nieuwkerk. Hierin werd hem gevraagd naar de tijd bij DWDD. Daarin heeft hij erkend dat hij tijdens de opnames streefde naar het hoogst haalbare en daarbij soms grenzen over is gegaan.

In het statement van BNNVARA valt nu te lezen wat Matthijs nog meer heeft verklaard: “Daarin heeft hij erkend dat hij in zijn streven naar het hoogst haalbare ook over grenzen van mensen is gegaan. En hij gaf aan dat hij de stappen die BNNVARA zet op het gebied van sociale veiligheid onderschrijft.”

Matthijs van Nieuwkerk ontslagen door BNNVARA

Maar de omroep spreekt in het statement al behoorlijk onvrede uit richting de presentator: “Vandaag kregen wij echter twee verschillende statements van Matthijs onder ogen, die geen recht doen aan de gesprekken die we met hem voerden. Wij zijn daar teleurgesteld over. Dat dwingt ons tot beraad en we gaan hierover met Matthijs in gesprek.”

Ze hadden hier net zo goed kunnen schrijven ‘we gaan Matthijs ontslaan’, want hier staat zijn vonnis eigenlijk al zwart op wit geschreven. Wat er besloten zal worden, zullen we nog even moeten afwachten, maar misschien zou het juiste signaal ook wel een ontslag zijn. W zijn benieuwd, wordt Matthijs van Nieuwkerk ontslagen door BNNVARA aankomende week?

Opnames geannuleerd

Onze vriend RealityFBI deelt ook dat opnames voor een ander programma met Matthijs vandaag niet doorgaan. Het betreft het NTR-programma Top 2000 á Go-Go. Vlak nadat het artikel van de Volkskrant verscheen, verklaarde de omroep nog zich niet te herkennen in het genoemde gedrag. Toch besloten ze vandaag de opnames te annuleren. Het is nog niet bekend of alle opnames geannuleerd gaan worden.

Reality FBI - Matthijs van Nieuwkerk onstlagen door BNNVARA

27 reacties op “Matthijs van Nieuwkerk ontslagen door BNNVARA

  • SSSCOOOOP zegt:

   John de Mol had alles al geprobeerd, maar zo een stuk in de Volkskrant was toch wel zijn meest GENIALE plannetje!

   Het bedje bij Talpa ligt al gespreid en John betaald 800k/j voor Matthijs.

   Matthijs gaat Doorrrr (bij Talpa)

   12
   3
 1. Einde oefening zegt:

  Mooi.
  Het is ook wel klaar.
  Ik was die vent al een poosje zat.
  DWDD keek ik niet meer.
  Matthijs gaat Door en Chansons idem.

  Het werd een soort Paul de Leeuw effect.

  Goed dat het stopt.

  15
  0
  • Dimitri Alcanto zegt:

   Paul de Leeuw was wel een graadje gruwelijker dan Matthijs hoor. En Paul de Leeuw werd steeds vieziger en probeerde nog steeds grappig te doen terwijl hij dat allang niet meer was. Daar had Matthijs nooit last van.

   5
   0
 2. Frans Klein zegt:

  Beste Matthijs Gelukkig heb ik de verhalen van de stagiaires kunnen ontkrachten. In`23 starten de opnamen voor de VoH. Iets voor jou? Dan zal ik Paul benaderen, wij denken dat de sociale cohesie van het programma jou op het lijf geschreven is.

  0
  0
 3. Leugens zegt:

  Alle leugens komen bovenwater, zo ook de hele leugen rondom corona. Is nooit een killer virus geweest, pcr test is frauduleus, covid aantallen zijn gelogen, het vaccin beschermd niet en zorgt wél voor afbreuk van je immuniteit.

  9
  6
  • Don Cachot zegt:

   Alle leugens en verzinsels van Willem Engel en zijn criminele vriendje de juridisch adviseur worden nu langzaamaan blootgelegd.

   Tijd voor een schavot op het marktplein, dan kunnen we deze charlatans elimineren

   9
   10
  • Leugendetector zegt:

   Zo te zien geeft het vaccin tegen corona een heleboel mensen een gerede overlevingskans na een besmetting.

   En jij met je leugens was altijd al verward en achterdochtig, dat blijft, corona of niet.

   3
   3
 4. Driekus Dribbel zegt:

  Misschien is de man gewoon ziek vanwege de stresshormonen, als je suiker teveel daalt (hypo, insuline intolerantie) dan worden veel mensen daarvan agressief van en raken ze de kluts kwijt. Overigens nooit naar de DWDD gekeken, wat een neuroot….

  0
  1
 5. Jos Brech zegt:

  Ik wil hier geenszins goedpraten wat Matthijs allemaal gedaan heeft, maar tegenwoordig maakt men van het kleinste kleinigheidje ook al zo’n ‘ding’.

  2
  0

Reacties zijn gesloten.