Televisie

Martijn Krabbé heeft last van een midlife-crisis en wil gaan ‘plaatje draaien’

Martijn Krabbé heeft last van een midlife-crisis en wil gaan 'plaatje draaien'

Martijn Krabbé heeft last van een midlife-crisis en wil gaan ‘plaatje draaien’. Je leest het goed. Hij wil gaan stoppen met zijn televisiecarrière en beginnen met het leven als dj. Er zijn maar twee soorten mensen die na hun tv-carrière eventjes makkelijk denken te gaan dj’en: ex-deelnemers van Temptation Island of mensen met een midlife-crisis. In welke categorie zou Martijn vallen?

‘Wat ga ik nou toch eens doen met mijn leven?’

We hebben het eerder ook al gehad over de uitspraken die Martijn Krabbé deed in het nieuwe programma van Beau van Ervan Dorens. Martijn Krabbé vertelde hier over hoe hij het einde van zijn carrière zou willen aankondigen. Nu laat hij duidelijk te weten ook echt te willen stoppen: “Ik heb er deze week over nagedacht van: wat ga ik nou toch nog eens doen met mijn leven? Dat ik iets anders ga doen is wel duidelijk.”

Maar wat gaat Martijn Krabbé dan doen? “Ja, ik wil iets anders gaan doen en ik dacht: wat moet ik dan gaan doen? En ik kom toch iedere keer weer op hetzelfde uit en dat is gewoon plaatjes draaien. Met een dansvloer. Met allemaal mensen die met hun handen in de lucht staan”, vertelt Martijn Krabbé. Oh, ja, precies. Dat is een carrière die bedoelt is voor mensen die bekend zijn geworden door Ex On The Beach of Temptation Island óf voor mensen in een midlife-crisis.

‘Ik denk dat dit mijn laatste contract is’

Martijn heeft er ook al over nagedacht wanneer hij dan echt gaat stoppen bij RTL. “Ik denk een jaar of drie ofzo. Ik denk dat dit mijn laatste contract is”, vertelt hij verder bij Beau in het programma. Privé-baas Evert Santegoeds zegt ook iets over de uitspraken van Martijn tijdens de uitzending van Shownieuws: “Het is opmerkelijk, ja. Hij is van 1968, dus hij is 54 en over drie jaar is hij 57. Ik vind het toch wel iets te filosofisch. Ik denk ook eerlijk gezegd niet dat het er van gaat komen.”

Omdat Evert zelf ook een man is van middelbare leeftijd, vindt hij de stap om plaatjes te gaan draaien helemaal geen gekke. “Maar dat je in een opwelling af en toe denkt, zeker op die leeftijd, van: is dit het nou en kan ik niet beter iets doen wat ik heel erg leuk vind, namelijk plaatjes draaien, dan is dat heel verleidelijk”, aldus Evert. Maar hij denkt toch dat Martijn niet bij RTL weg te slaan is: “Aan de andere kant: tegen die tijd staat RTL natuurlijk gewoon weer met een contract op de stoep, want hij is een van de beste presentatoren van Nederland.”

Evert denkt wel dat Martijn nu zelf ook al begint terug te krabbelen aangezien ze hem voor de uitzending hadden gevraagd om een reactie te geven op zijn eigen woorden. “Ik geloof dat hij er ook wel een beetje op terugkomt. We hebben Martijn vanavond gesproken en toen zei die al van: nou ja, het was een beetje filosofisch en gewoon denken van: wat wil je met je leven?”

Martijn Krabbé heeft last van een midlife-crisis

Dooske… Uh… Tooske Ragas moet er smakelijk om lachen. “Volgens mij is dat een beetje een midlife-ding ofzo, al die gasten die ineens plaatjes willen gaan draaien”, vertelt ze in Shownieuws. Ja, klopt. Het is natuurlijk ook een beetje een triest gevolg van de midlife-crisis die ook Martijn nu overvalt. Om nog maar niet te spreken over al die mensen die maar even denken te kunnen gaan ‘plaatje draaien’. Zucht…

Nog geen reacties