Harrie (Ex On The Beach) óók bekogeld met bier

Harrie (Ex On The Beach) óók bekogeld met bier. Wie kent hem niet? De dekhengst van EOTB. Harry Snijders doet, net als alle andere deelnemers van het programma, werk als dj. Ook hij verliet gisteren het podium na een douche te hebben gehad.

Eerder werd Mart Hoogkamer al vele malen bekogeld met bier. Hij verliet meerdere keren het podium en zelf de politie heeft een keer moeten optreden vanwege de velen douches. Nu was Harry aan de beurt.

Het schijnt een nieuwe trend te zijn. En kijk, zo’n grapje is zeker leuk, maar het grapje is nu wel een béétje uitgespeeld. Harry is natuurlijk een kneus eersteklas, dus we kunnen smakelijk lachen om dit geintje, maar het is nu wel echt een keer klaar. Deze debiel heeft nu tien seconden gedraaid en toen was het klaar. Hij liep af en juist daar ontving hij nog een paar liters extra bier.

Onze vriendin Yv heeft een prachtig beeld in handen gekregen waarop alles haarfijn te zien is. Bekijk het hieronder.

18 reacties op “Harrie (Ex On The Beach) óók bekogeld met bier

 1. APfan zegt:

  Jan voelt de bui al hangen hoe dat straks gaat op het roddelpraat feest. Hij wordt zeikesnat, en dan heb ik het niet over het kutvocht dat normaal op zijn biggensmoel zit!

  12
  5
 2. Jan pecunia non olet Roos zegt:

  Jan Roos #1, wie denk jij wel niet dat je bent? Ordinaire charlatan. Of je doneert of je kkstraalt maar op van de site, fans heb ik niet nodig, alleen hun geld.

  1
  11
 3. Jimmy zegt:

  Ergens begrijpelijk. Maar eigenlijk moet je als publiek natuurlijk gewoon de deur uitlopen als ze je beledigen met ondermaatse kwaliteit. Reken maar dat in no time het kwakiteitsniveau omhoog kan.

  5
  4
 4. Appeltaartt zegt:

  Zonde en onnodig. Als je het niet leuk vindt of niet normaal kunt uitgaan blijf dan thuis, in plaats van iemand te vernederen door bier te gooien. Harrie is top!

  1
  7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.