Martijn Krabbé over het einde van zijn carrière: ‘ik denk dat het doodbloedt’

Martijn Krabbé over het einde van zijn carrière: ‘ik denk dat het doodbloedt’

In het programma Isola di Beau ontvangt de slappe l*l iedere week twee gasten op het Italiaanse eiland Sardinië. Hij gaat met zijn gasten op pad om gesprekken te voeren die humor zouden moeten bevatten. Enig. Martijn Krabbé over het einde van zijn carrière.


Martijn Krabbé over het einde van zijn carrière

In de aflevering die nog komen gaat, spreekt Beau met de allergrootste eikel van het medialandschap: Martijn Krabbé. Wat betreft Martijn is het nog de vraag wanneer er een keer een Volkskrant-artikel over hem verschijnt, maar dat ter zijde. Het einde van zijn carrière wordt in ieder geval alvast besproken.

‘Ik denk dat het doodbloedt’

Beau vraagt aan Martijn: “En hoe zie je het einde van je carrière dan voor je?” Martijn Krabbé over het einde van zijn carrière: ‘ik denk dat het doodbloedt en dat is ook prima.” Beau, de nietszeggende slappe lul, moet er om de een of andere reden heel hard om lachen. “Ik vind het zo grappig, want de meest mensen die willen echt altijd vasthouden aan die roem…”

‘Dit gaan we niet doen’

Martijn legt uit zogenaamd geen last te hebben van het willen behouden van de roem: “Dat had ik met The Voice willen doen en dat is niet gelukt. Daar had ik afscheid van willen nemen op een… Nou, ja, niet op de manier waarop Wendy dat misschien gedaan heeft. Die stopte bij seizoen tien of zo en toen kwam haar kind ook nog zingen. Dat was een enorm ding, was dat. Toen dacht ik: ‘dit gaan we niet doen’.”

‘Bedankt en fijne avond’

Hij had het meer willen doen op een bescheiden manier met een ‘bedankt en fijne avond’. De ‘grote’ Martijn Krabbé (dat is vooral hoe hij zichzelf bestempelt) had er groots uit willen gaan door er niet groot uit te gaan. Snappen we het nog? Het lijkt ons ook beter als het gewoon doodbloedt en we je nooit meer tegenkomen. Het was ook al zo lekker stil eigenlijk.

12 reacties op “Martijn Krabbé over het einde van zijn carrière: ‘ik denk dat het doodbloedt’

 1. duch matrix zegt:

  Beau is af. 16000 euro voor een zoutoplossing. Televisie is bezig aan de laatste stuiptrekkingen. Als de demente bejaarden er niet meer zijn kijken ze alleen nog in de gevangenis naar televisie.

  16
  27
 2. Elon Musk zegt:

  60 % vd Nederlandse bevolking is na het openen van hun lipide nano particle met ebola/Marburg delivery niet meer. Het 5G grid is in place. De roast gaat plaatsvinden met het totaal instorten vh financiële ponzi scheme monetaire stelsel.

  8
  63
 3. Kill Gates zegt:

  Wij kijkt nog TV? Seniele bejaarden. Wereld populatie reductie van 50 % bij 2023 is mijn voorspelling

  13
  18
 4. HILVERSUM IS ALLEMAAL BLUF zegt:

  Zag Martijn laatst in de auto met Aran Bade moeilijk en druk doen over zijn volle agenda en dat hij enorme haast had.

  3
  0
 5. Rick Brandsteder zegt:

  Typisch zo’n zoontje van. Als ie Henk van Osch had geheten was ie nooit verder gekomen dan kassajuf bij de Aldi.

  19
  0
 6. De goedgeiligman zegt:

  Ik zou die bolle hamsterwangetjes van onze Martijn wel eens goed willen volkwarken met mijn zelfgemaakte griesmeelpap

  12
  0

Reacties zijn gesloten.