Televisie

Martijn Koning staat ondanks relatie op datingsite

Martijn Koning staat ondanks relatie op datingsite

Martijn Koning staat ondanks relatie op datingsite. De man die grappig doet, maar het eigenlijk helemaal niet is, neemt geen genoegen met zijn partner. Dat werd ontdekt door onze vriend RealityFBI.

Martijn Koning staat ondanks relatie op datingsite

De man die lijdt aan zelfoverschatting (of die eigenlijk juist anderen laat lijden onder zijn zelfoverschatting) heeft zichzelf online te koop gezet. Hij is alweer een tijdje alleen en begon zich schijnbaar eenzaam te voelen. RealityFBI ontdekte dat hij op een dating-app staat. Alhoewel… Hij schijnt al iemand te hebben gevonden, maar staat alsnog op het internet als iemand die de liefde zoekt.

Absoluut niet grappig

Het had overigens niemand verbaasd als Martijn single was, want de man is gewoon absoluut niet grappig. Nu is het niet erg als iemand niet grappig is, maar Martijn probeert het wel te zijn. Hij maakte er zelfs zijn beroep van terwijl humor echt aan zijn persoon ontbreekt. En daar houdt het niet bij op, want zijn uiterlijk heeft hij ook niet mee. Hij lijkt uit de film ‘wallace and gromit’ te zijn gestapt (voor degene die niet weet wat dat is, Google het en je ontdekt de vergelijking vanzelf).

Liefde in het nieuwe jaar

Op zijn dating-profiel schrijft hij dat hij hetero is en van beroep comedian probeert te zijn. Zoals we al zeiden is dat mislukt, maar dat ter zijde. Hij woont in Amsterdam en vermeldt ook zijn Instagram-profiel erbij. RealityFBI deelt dit op Instagram en schrijft erbij: “Wie sowieso de liefde zoekt in het nieuwe jaar is Martijn Koning“. Enig.

Wat alleen bijzonder is aan dit verhaal: Martijn Koning staat ondanks relatie op datingsite. Afgelopen week plaatste hij op BeReal namelijk een foto met zijn nieuwe vlam. RealityFBI schrijft hierover: “Hoor dat Martijn Koning stiekem al iemand heeft. Merel Anne. Deze foto plaatste ze afgelopen week op de app ‘BeReal’.” Oeps…

Nog geen reacties