Uit eerste hand

Martijn Koning blijkt nog grotere sukkel

Martijn-Koning

Over de roast van Baudet van de ongrappige grappenmaker is genoeg gezegd en geschreven. Dus wat valt er nog te melden over die enorme sukkel van een Martijn Koning? Nou, dat het nog een grotere sukkel blijkt te zijn. Want waar hij tot op de dag van vandaag stoer doet over zijn mislukte haatspeech bij Jinek heeft hij achter de schermen zijn excuses aangebonden aan onder andere RTL-chef Peter van der Vorst.

“Martijn heeft uitgebreid zijn excuses aangeboden aan Eva en ook aan mij. Hij zei: ‘Sorry dat ik jullie zo vern*ukt heb”, aldus Van der Vorst. Aha! Dus meneer Koning schaamde zich wel degelijk voor zijn floptreden. Zo zie je maar weer wat een enorme sukkel het is. Wees dan stoer en zeg dat ze bij RTL de kolere kunnen krijgen met hun publieke excuses erbij.

Niks geks

“Nee, nee, nee, er staat niks geks in en ga geen harde dingen zeggen. Maak je geen zorgen”, zei de cabaretier toen hem werd gevraagd waar zijn stukje over ging. Koning heeft hiermee het vertrouwen van de zender en in het bijzonder van Eva Jinek beschaamd. Van der Vorst: “Ja, dan doe je toch iets anders dan waar je voor bent ingehuurd. Als programmamaker en als Eva vertrouw je op de jarenlange band die je met elkaar hebt en dan weet je hoe Martijn normaal gesproken te werk gaat.”

Slotom: Koning is een enorme sukkel.

Nog geen reacties