“Martijn Koning moet dood!”

Althans dat vinden sommige mensen die hem hebben bedreigd. Na zijn vuige “roast” van Thierry Baudet bij Jinek kreeg Koning berichten dat ie binnenkort over de kling gejaagd zou worden. Dat vertelt de totaal niet grappige cabaretier in De Knorrepodcast aan Raoul Heertje en Sander van Opzeeland, die meeschreven aan de column die hij voordroeg in de uitzending.

In zijn optreden bij Janknek sprak hij de politicus aan op de joodse achtergrond van zijn verloofde en het ras van zijn ongeboren kinderen. Baudet liep daarop de studio uit. De volgende dag, toen alles en zijn ouwe moer kwaad waren, kwam Jinek met het statement dat ze het ook geen leuke tekst vond. Had dan in de uitzending ingegrepen, laffe tak!

Geen zenuwen meer

Martijn Koning vond het allemaal fantastisch. De man die bekend staat om zijn niet grappige grappen kreeg opeens heel veel aandacht. Het genoot ervan en heeft er zelfs nog wat aan over gehouden. “Ik voel nu ook nul zenuwen meer. Ik kan nu gewoon alles aan, want wat moet er nu nog gebeuren? Ik werd door de mangel gehaald en overreden door een bus.” Nu hebben wij bij Roddelpraat een verschrikkelijke hekel aan doodsbedreigingen. Je moet toch gewoon met woorden iemand kapot kunnen maken zonder te roepen dat iemand eraan moet gaan. Dat is uiterst zwak. Martijn Koning blijft overigens gewoon een enorm zak arme turf.

6 reacties op ““Martijn Koning moet dood!”

 1. Bert Visscher, vader van Jochem Myjer zegt:

  Dat dit soort figuren überhaupt cabaretier worden genoemd is al te gek voor woorden natuurlijk!
  Nog nooit heeft iemand echt hard kunnen lachen om deze clown. Glimlachen is slechts een handje vol mensen gelukt.
  Er is maar 1 clown in het wereldje en dat ben ik!

  0
  0
 2. Bert Visscher, vader van Jochem Myjer zegt:

  Dat deze man überhaupt cabaretier wordt genoemd is al te gek voor woorden natuurlijk!
  Nog nooit heeft iemand hard kunnen lachen om deze clown, een glimlach kan er vanaf voor een handje vol mensen.
  Er is maar 1 clown en dat ben ikzelf!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.