Mark Baanders (slijptol) is beschoten tijdens een interview

Mark Baanders (slijptol) is beschoten tijdens een interview wat hij afgelegde voor Powned. Hij was bij een tuin die leeg werd gehaald door de hovenier nadat er niet betaald was.

Die schreeuwlelijk van een Slijptol stond weer een hoogwaardig item op te nemen voor die k*t omroep toen hij beschoten werd door omstanders. Een woedende hovenier haal de tuin leeg van klanten die niet hebben betaald voor het materiaal en de werkzaamheden.

Daar heeft de hovenier helemaal gelijk in, want geld gaat hij niet meer zien, maar de ‘klanten’ verdienen de tuin natuurlijk al helemaal niet. Maar dat is niet wat het oninteressante item nog enigszins de moeite waard maakt. Waarom het item toch vermakelijk is om te zien, is omdat Slijptol beschoten wordt met een BB gun.

Grappig dat het Mark is, maar even alle gekheid op een stokje: waarom? Die mensen hebben wel echt meer dan één steekje los. Is dit ook niet de man waar hij eerder nog mee stond te praten vanuit die zwarte auto?

Wil jij ook beschoten worden met een BB gun terwijl je eigenwaarde naar beneden wordt gehaald? Solliciteer dan nu bij Powned! Ze zijn namelijk op zoek naar een verslaggever. Wel zoeken ze een man of een vrouw. Weer niet inclusief, hè? Ohhhh…. Wat slecht!

12 reacties op “Mark Baanders (slijptol) is beschoten tijdens een interview

 1. Geen 5 euro meer zegt:

  Stond gisteren al online op yoeptuub. Maar zo scharrelen de bedelende big en de downie weer hun nieuwsgaring nij elkaar, jatwerk met een hoofdletter J.
  Met de week worden Roos en Schouten triester

  6
  14
 2. Bertus zegt:

  40.000 euro voor die oppervlakte is vrij merkwaardig. Gezien de omgeving is dit ook zeker niet minder merkwaardig. Zelfs in deze tijd is dit veel geld voor zoiets.
  Een hoveneer legt toch een tuin aan, geen parkeerplaats?

  0
  0
 3. BB-gun-gevaarlijk zegt:

  Ik heb ook wel eens de krant gehaald met een BB-gun. Een vriend van mij zat lekker te schieten met sportdag (aan het strand vanuit Schagen, 8 km ofzo). Meerdere melding van vuurwapen. Haha.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.