Omroep Powned gaat bewijzen dat wielrennen geen sport is

Schermafbeelding 2022 08 30 om 19.44.19

Rutger Castricum en Chatilla van Grinsven gaan tegen de beste tijdrijders van de wereld strijden tijdens het WK tijdrijden. Daarom gaat omroep Powned bewijzen dat wielrennen geen sport is.

Verdomme, Jan! Had je eindelijk kunnen zeggen dat je aan het sporten was toen je ging wielrennen, komt die k*tomroep je weer vertellen dat het helemaal geen sport is. “Kunnen zij zich, gesteund door de gerenommeerde experts uit de wielersport, in een paar maanden tijd omvormen tot tijdrijders van een professioneel niveau?” Nee, natuurlijk niet.

Het is natuurlijk wel om te gieren, want waar slaat dit concept nou weer op? Rob Goossens deelden dit op Twitter, maar als we het Googlen kunnen we het opeens nergens meer vinden. Niet omdat Rob het uit z’n duim zuigt, want de link van RTL Boulevard over dit onderwerp is wel aanwezig geweest, maar leidt opeens nergens meer naartoe.

Misschien zien we het straks weer op andere plekken verschijnen, maar anders lijkt het erop dat de walgelijke man (Dominique Weesie) ook heeft bedacht dat het een slecht concept is. Wij zijn benieuwd!

28 reacties op “Omroep Powned gaat bewijzen dat wielrennen geen sport is

  • Floris Weyers zegt:

   ‘Eenzame zolderkamertje rukkers’ , ben jij in Nador naar school geweest? Zit niet op een zolderkamer beste, eenzaam evenmin. We reageren hier voor de fun dus lazerstraal een end op met je zure gezanik.

   7
   5
  • Gevoel zegt:

   Ik krijg gewoon steeds meer het gevoel, dat jij Floris gewoon die Steven bent, die in het verleden schold met een bepaalde fictieve apensoort en een moeder van lichte zeden.

   4
   1
  • Floris Weyers zegt:

   040 lekkere Wajong schandknaap van me, ik ben absoluut geen Steven of Gordon N. Etc. Maar een grapje moet kunnen. Als je daar niet tegen kunt moet je maar de libelle gaan lezen of even je nr. Sturen 😘

   2
   4
  • Gevoel zegt:

   Nee nee, Gordon N. ben je zeker niet. Maar gaat me meer om je activiteit hier en je tegenwind tegen Gordon N. en mij. Dat deed die Steven ook altijd.

   1
   3
  • Floris Weyers zegt:

   Steven of wie dan ook heb ik niks mee te maken, feit dat je me daar al van beticht is ernstig. Zit je in een begeleid wonen project of anders? Zoek je een vriendje? Ik ontmoet je graag 😍

   2
   1
  • Floris Weyers zegt:

   Jij bent 040, met je obsessie voor social media h0eren, of zit ik verkeerd? Ik ga er hierna ook niet meer serieus op reageren, ben wel klaar me je gezeik.

   2
   0
  • Kahnkergewoonnallebeiop zegt:

   Jullie zijn allebei een stelltje dorpsmongloïden dat je denkt te kunnen identificeren welke mens er achter welke nick zit. Het is één groot apenhuis hier van gestoorden.

   3
   1
 1. Jan Roos het befvarken zegt:

  Beffen 2 uur achter elkaar is pas een echte vetverbrander. Je krijgt er wel enorme dorst van, dus na afloop een kratje bier om de zoute zilte muil te spoelen.

  8
  5
  • Ggz patient zegt:

   Kratje vooraf en kratje achteraf. En tussendoor een sixpack. Zo’n dik lichaam behoudt je niet vanzelf als beffende big in Bergen.

   5
   4
 2. Anusvocht zegt:

  Ik wil graag dat de grondwet word aangepast, u moet alle wielrenners ij groepjes dood rijden. Onze Janneman blijft leven want hij heeft geen vrienden om in groepjes te wielrennen.

  2
  4
 3. Jan 'zondaar' Roos zegt:

  “Is orale s3ks een zonde? Hebreeën 13:4 zegt: “Het huwelijk moet door iedereen in ere worden gehouden, en het echtelijke bed moet onbezoedeld blijven. Gods oordeel zal komen over ontuchtigen en echtbrekers.”

  3
  1
 4. Jan 'Bishmillah' Roos zegt:

  Wanneer de man zijn privédeel in de mond van zijn vrouw steekt, dan wordt er gezegd dat het afkerig [Makruh] is, want de mond is een plaats van waaruit de koran wordt gereciteerd. Derhalve is het plaatsen van het geslachtsdeel in de mond ongepast.

  1
  2
 5. Meesterlijk zegt:

  Chatilla komt met een herhaling van een bepaald nummer, en een dag later verschijnt haar ex in beeld.

  Dan begon ik zelfs nog even een split second te twijfelen 🙃

  1
  2
  • Kneus (ja jij) zegt:

   Ik hoop dat je wordt neergestoken en verkracht door een persoon van kleur die klaar is met in de modder slapen in Ter Apel.

   0
   1
 6. DamesFietszadelruiker Jan Rozet te Bergen zegt:

  Fietsen op zich vind ik niks. Maar onderweg naar de glasbak zo eens even aan wat dameszadels ruiken bij het VMBO is een genot

  4
  0
  • Prof. Dr. Größschwanz zegt:

   Beste Jan, een tip, koop zadels voor je scharrels die qua vorm oplopen, dan masseren ze tijdens het fietsen hun klit en kun jij direct aan de slag met je ruige tong 😛😛😛

   2
   0

Reacties zijn gesloten.