PowNed staat aan de kant van Jan Roos

Jan Roos

De titel waarvan je nooit dacht dat die zou komen is dan toch hier. En je leest het goed: de k*t omroep van die walgelijke man heeft een column online gegooid waarin er toch richting Roos zijn kant wordt bewogen en dat is uiterst bijzonder nieuws te noemen.

Ebru Umar wijdt een sarcastisch artikel aan hun oud-werknemer en de woke gemeenschap: “Ja, tolerantie is een goed gegeven, maar de tolerantie houdt op waar andermans mening afwijkt van de jouwe. Das logisch, zou Cruyff zeggen. Toch? Dus wég met Jan Roos, dat heeft de Twittermob maar mooi geregeld.”

Ons Jan wordt zelfs vergeleken met de president van Amerika: “Maar vergis je niet: Jan Roos staat nu in de Twitterhiërarchie op gelijke hoogte met de 45ste President van de Verenigde Staten. Er is geen Nederlander die hem dat na kan zeggen. Fijn!” Poeh Poeh.

Je zou toch helemaal niet meer begrijpen wat nou het standpunt van PowNed is. De omroep die ooit begon als tegengeluid en aan de rechterkant van de maatschappij stond maakt nu items over de orgasmekloof en laat een lekker alternatief meisje video’s presenteren. Oh, maar nu komt er dan een column online waar tegengeluid tegen de grootste deugers van Nederland verschijnt. You lost me.