PowNed staat aan de kant van Jan Roos

De titel waarvan je nooit dacht dat die zou komen is dan toch hier. En je leest het goed: de k*t omroep van die walgelijke man heeft een column online gegooid waarin er toch richting Roos zijn kant wordt bewogen en dat is uiterst bijzonder nieuws te noemen.

Ebru Umar wijdt een sarcastisch artikel aan hun oud-werknemer en de woke gemeenschap: “Ja, tolerantie is een goed gegeven, maar de tolerantie houdt op waar andermans mening afwijkt van de jouwe. Das logisch, zou Cruyff zeggen. Toch? Dus wég met Jan Roos, dat heeft de Twittermob maar mooi geregeld.”

Ons Jan wordt zelfs vergeleken met de president van Amerika: “Maar vergis je niet: Jan Roos staat nu in de Twitterhiërarchie op gelijke hoogte met de 45ste President van de Verenigde Staten. Er is geen Nederlander die hem dat na kan zeggen. Fijn!” Poeh Poeh.

Je zou toch helemaal niet meer begrijpen wat nou het standpunt van PowNed is. De omroep die ooit begon als tegengeluid en aan de rechterkant van de maatschappij stond maakt nu items over de orgasmekloof en laat een lekker alternatief meisje video’s presenteren. Oh, maar nu komt er dan een column online waar tegengeluid tegen de grootste deugers van Nederland verschijnt. You lost me.

34 reacties op “PowNed staat aan de kant van Jan Roos

  • ksmic zegt:

   Het feit dat je populisme in negatieve zin aanhaalt laat zien hoe je geindoctrineerd bent door de elite om het volk te haten. Populisme is Politiek van de people/het volk. Daar is niks verkeerds aan.

   13
   4
   • Menno zegt:

    Dan veronderstel je dat er van nature een harde, vijandige kloof is tussen de elite en het volk. In mijn perceptie is die er niet. Welke criteria bepalen bijvoorbeeld dat een persoon tot de elite behoort?

    4
    6
 1. Floris Weyers zegt:

  Jan ik denk nog steeds dat je RP naar een hoger niveau kunt tillen, interviews, docu’s etc. Soort Vice maar dan zonder het linkse geleuter. De potentie is er en de fans ook.

  28
  3
 2. Jan Boos zegt:

  Jan is gewoon geband omdat hij iemand dood wenste. Zo doorzichtig dat populistisch rechts hier een punt mee wil maken. Alleen zwakbegaafden trappern erin.

  3
  14
 3. Bewonersvereniging Bergen zegt:

  Hierbij de notulen inzake Jan Roos:🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  3
  0
 4. lmgtfy zegt:

  Als Ebru nu partij zou kiezen van Powned dan is ze geen knip voor de neus waard met haar recalcitrante verleden. Prima dus dat ze deze toen heeft gevoerd, wie er dan ook betaald…

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.