Entertainment

Marco Borsato laat weer van zich horen: ‘Nieuwe single’

Marco Borsato

Sinds de beschuldigingen houdt Marco Borsato zich redelijk afzijdig op social media, toch kondigt hij nu een nieuwe single aan.

Nieuwe liefde Jada Borsato

Na een relatie van acht jaar lang, heeft Jade tegenwoordig een nieuwe vriend. Ze waren samen met haar naar de première van de film Scotoe. Hij werd zelfs geïnterviewd. Het nieuwe vriendje heet Rob en de twee gaven aan  ‘ontzettend gelukkig’ te zijn samen. “Ja, ik ben heel blij, maar ik heb er wel veel moeite voor moeten doen, hoor”, vertelt hij tegen De Telegraaf. De twee zijn schijnbaar al langere tijd bevriend – zo’n twee jaar – en nu de relatie met haar ex tot zijn einde kwam, heeft hij zijn kans bij haar gegrepen.

Marco Borsato laat weer van zich horen: ‘Nieuwe single’

Voor het eerst sinds lange tijd heeft Marco Borsato weer van zich laten horen. Hij deelde een aankondiging van Jade Borsato haar nieuwe muziek. ‘Nieuwe single van Jada Borsato op 5 april!’, schreef hij erbij. Al eerder vertelde ze over haar release. “In april komt mijn eerste eigen release uit. Ik heb toen ik jong was, ‘Samen voor altijd’ met papa uitgebracht en Als jij maar van me houdt. Nu maak ik mijn eigen muziek en herontdek ik wat bij me past. Ik probeer authentiek te blijven, mijn eigen weg te zoeken.” Tot op heden heeft Marco zelf nog niks uitgebracht sinds de beschuldigingen aan zijn adres. Het is én blijft dan ook maar de vraag of hij überhaupt ooit nog muziek gaat uitbrengen.

Om authentiek te blijven, heeft Jada de laatste tijd proberen te ontdekken welke muziek het beste bij haar past. “Ik ben erachter gekomen dat een popsound het meest bij mij en mijn stem past. Een beetje ondeugend met een rauw randje. Het nummer Blik op jou gaat over twee mensen die niet meer met elkaar zijn, die te jongen bij gekomen zijn. Het gevoel van ware liefde.”

Beeld: Instagram @borsato

22 reacties

kort maar krachtig

Een kruiwagen met stront.

De kiem

Nou die Jade Borsato, zal ik met alle liefde en plezier een goed en uitgebreid willen nemen in elk gat wat deze meid heeft, inclusief haar neusgaten. Ze zal geheel worden afgevuld met warm mannenpap. Die arme meid zal zeker drie weken wijdbeens door het leven gaan. Ze zal het niet weg geslikt krijgen.

Hansie

Ik hoopte dat we helemaal klaar zouden zijn met de Borsato familie!!!!!

Kale Kees

Deze is zeer geschikt voor aπale penetratie

Tommie

Alleen met een BH aan en die enge oogopslag op de aankondiging eerste single!!! Wat kun je dan nog van de muziek verwachten……

Astrid Jansen

Mijn oudste zoon heeft bij Jade in de klas gezeten, geloof me, ze is een verfijnd liefhebber van Ghanese paling.

rare sπijbooπ

De appel valt πiet ver vaπ de booπ.

Jeroen de Jong

Ik heb afgelopen zomer een feest gehad in een strandtent vlak bij Zandvoort, daar was deze Jade Borsato ook en ik kan je vertellen dat ze geheel is dubbel vouwen op twee lege kratten bier in de fust opslag achter de koelcel. Ik heb haar zo ongelofelijk hard en diep genomen dat de spetters po€p ongeveer twee meter hoog op de muur zaten. Ze heeft geloof ik drie weken wijdbeens over straat gelopen.

john de mol

het is goed dat roddelpraat deze familie promoot
ik zal de rechter vragen om strafvermindering wegens goed gedrag

Een fotograaf

Wel een slechte bewerkte foto hoor, als je goed kijkt zie je het zaad nog zitten

Quentin

Lekker,… Zal haar best willen bevruchten.

Vieze Joop

Wil haar best even een uurtje rimmen

Jan Roos

Vandaag is rood,. De poepert van Jade

Tom

Jade Borsato word al jaren bemind door meerdere uit donker Afrika komende medelanders. Ik geloof dat ze in ploegendiensten werken om haar gevuld te krijgen.

leraar Hollands

Het is “poeperd”, niet “poepert”.

Morbid angel

Ik vind deathmetal meer bij haar passen,beetje grunten en hoofd schudden !

Tukkertje sterre.

Hallo allemaal ik ben er, Sterre transgender. Marco schijnt een nieuwe hit te hebben samen met het koor van kinderen voor kinderen…

Spekpeter

Zo aan z’n hiphoppet te zien gaat hij rappen op z’n nieuwe single … zoiets van ‘Jojo ik ben Marco de p@do … bro don’t hit me ; let me go!’

Sjefke

Gore clickbait

GabelstaplerFurher Henk

Krijgen we nu weer een mislukte nep italiaan? @Pedorecords ? NIEMAND zit op die tokkie familie te wachten.

Katjang Schuurman

Mijn ex heeft ook boekjes met dat soort covers liggen, heel veel, vraag me eigenlijk beetje af waarom!

Natnek

Wat is dit k*t geschreven.