Entertainment

Beelden: Peter Gillis heeft Wendy van Hout ten huwelijk gevraagd

wendy van hout peter gillis

Geheel toevallig hebben Petertje en Wendy op 1 april bekendgemaakt te gaan trouwen. Uiteraard wordt dit niet zo maar blind geloofd door iedereen.

Trouwplannen

Al eerder bleken Peter en Wendy al trouwplannen te hebben. Ondanks dat het stelletje nog niet erg lang samen is, gingen de geruchten over een eventueel huwelijk al rond, of misschien zelfs al getrouwd zijn… Die gehaktbal bleef tot op heden vrij vaag over zijn trouwplannen. “Dat blijft geheim. Misschien ben ik al getrouwd. Wie weet.” Hij liet er dus niet al te veel over los.

Vanuit de jacuzzi deelde Wendy eerder ook al een filmpje, waarop haar hand te zien was met een opmerkelijke ring om haar vinger. Dat filmpje leverde heel wat vragen op. Wendy gaf aan Shownieuws antwoord op de vraag of de ring een verlovingsring is, zei ze: “Nee niet eens, ik wacht met geduld.” Mocht het geen grap zijn, is het wachten dus nu wel beloond met een verlovingsring.

Beelden: Peter Gillis heeft Wendy van Hout ten huwelijk gevraagd

Op Instagram deelt Wendy beelden van Petertje die op zijn knie is gegaan voor dat vrouwtje. Gezien hun humorloze karakter, is de kans groot dat dit een grap moet voorstellen. ‘OMG…zo onverwacht en nooit gedacht. Zo gelukkig met jou #isaidyes’, aldus Wendy bij haar bericht. De timing van dit bericht is natuurlijk geen toeval, zo valt ook mensen in de ‘commands’ op. ‘Gefeliciteerd samen als het geen 1 april grap is.’ ‘Is het zo ver? Toch geen grap? Anders gefeliciteerd.’ Toch blijkt het grootste gedeelte van de mensen in de ‘commands’, redelijk naïef. Mocht het wel écht zo zijn, hebben ze redelijk snel de keuze gemaakt om het huwelijksbootje in te stappen. Enfin, Wendy zal Petertje wel trouw blijven gezien zijn poen en dure cadeautjes voor dat konijn.

View post on Instagram
 

19 reacties

Wendy Gillis

Ik ben zo blij! Hopelijk krijgen we het huwelijk nog geregeld voordat Peter de bak in moet.

John de Mol

Binnenkort is dit huwelijk te zien op Talpa!

Bruine anjer*

1 april.

Plofkip

Wie heeft die dikke pad overeind geholpen na dit foto moment?

Bolle Henk.

Ik heb Wendy jaren geleden eens ontmoet in een discotheek nabij Eindhoven. Ze was behoorlijk aangeschoten en was met vele aan het flirten. We hebben haar met vier man bevrucht in het lege flessen hok achter de koelcel. Ze kreeg het niet weg geslikt, en ze is geheel dubbel vouwen boven op twee lege kratten cola. De poep spetters zaten tot twee meter hoog op de muur. Ze heeft drie weken last gehad van pijn bij het lopen, niezen en als ze zat te bouten.

Richard de Boer

Nou geloof me, ik ben pas geleden naar een feest geweest waar Wendy ook was, ze heet niet voor niets verwendy. Die liet zich behoorlijk gaan in de bezemkast met meerdere Ghanese palingen. De rij voor de bezemkast was langer dan voor het toilet.

Joop de Vries

Ik weet uit betrouwbare bronnen, dat ze zeer geschikt is voor aπale penetratie

Cindy van der Valk

Die Bolle blij, zij blij en die busladingen πegers die er boven op liggen elk weekend ook blij…..

Stichting de dikkertjes

Dacht eerst dat het Jan Roos was op de foto.

kraanwagen Enschede

Ik had zin in kip.

Hendrik Jan de badjasman

Kijk uit lieve mensen, ik jaren terug Wendy eens een goede beurt gegeven en ik heb weken jeuk gehad.

Comment

Test

Comment test

Hallo is de site stuk?

Traumahé-Li Kopter

Je moet er maar zin in hebben: iedere dag voor hem die dikke kont afvegen en ‘s nachts het gereutel van het zuurstofapparaat.

Koos werkloos

Heerlijk wijfie, ik zal haar zo ongelooflijk hard nemen in elk gat dat haar lichaam heeft, elke opening zal goed en langdurig worden gebruikt, inclusief haar neusgaten. Dat arme kind zal weken wijdbeens door het leven gaan.

Scooby Doo

In de nalatenschap bij de notaris is vastgelegd dat Wendy 1 ventieldopje krijgt van zijn Harley.

Britt D.

Ik wil wel 100 euri’s verdienen per bips-afveging, nu mensen me beu beginnen te worden. Ik heb alvast geoefend met paarden.

Smakeloos verschil

Hij houdt wel van een getatoeëerde aap

Spekpeter

Spannend of er nog (en wat voor) kindjes daar nog uit gaan rollen …