Entertainment

Trouwplannen Peter Gillis en Wendy: ‘Misschien ben ik al getrouwd’

Peter Gillis reageert voor de camera van Shownieuws op de geruchten dat hij mogelijk zou gaan trouwen. Hij wil er niet te veel over kwijt, waardoor de geruchten alleen maar meer worden aangewakkerd.

Geruchten

Vorig jaar mei werd bekend dat Wendy van Hout de nieuwe vriendin van multimiljonair Peter Gillis is. Wendy is inmiddels ook te zien in zijn programma Massa is Kassa bij SBS6. De relatie van Peter en Wendy is snel gegaan. De twee hebben elkaar in april ontmoet op zijn vakantie park en maakten in mei hun relatie publiekelijk bekend. Wendy is geboren en getogen in Eindhoven. En heeft al van jongs af aan op de kermissen gewerkt en meegereisd met de kermis familie. Ook is zij een stuk jonger en heeft ze ook al vijf kinderen bij diverse mannen.

Ondanks dat ze nog niet zo lang samen zijn, gingen toch de geruchten rond dat ze gaan trouwen, of misschien zelfs al getrouwd zijn… Dikke Peter blijft vrij vaag over zijn trouwplannen. “Dat blijft geheim. Misschien ben ik al getrouwd. Wie weet.” Hij laat er dus niet al te veel over los.

Peter liet eerder al in weekblad Story weten dat hij graag met Wendy in het huwelijksbootje zou willen treden. “Ik kan me voorstellen dat, als het zo goed blijft gaan, ik haar ten huwelijk zou kunnen vragen. Ik heb al gepolst of Wendy zou willen trouwen en ze zei ja”, zei Peter.

Verloofd

Zijn vriendin Wendy deelde onlangs een kleine hint dat ze wél was verloofd… Vanuit de jacuzzi deelde ze namelijk een filmpje waarop haar hand te zien was met een enorme ring. En dat filmpje leverde heel wat vragen op. Heeft Peter Gillis, Wendy dan toch ten huwelijk gevraagd? Wendy gaf aan Shownieuws antwoord op de vraag of de ring een verlovingsring is, zei ze: “Nee niet eens, ik wacht met geduld.”

16 reacties

Tante Ien

In de tijd van Nikolleke het S. was het uiteraard zinvol om met hem te trouwen want geld. Tegenwoordig met al die zaken aan zijn broek, een forse lening bij een collega en nergens meer een vergunning. Zou ik het wel weten en dus op geen enkele manier omgaan met die bolle.

Weeesssiieee

Laten we nu ook hopen dat iedereen stopt met het doneren van 5euro per maand , het is puur het steunen van de doodswens van Dennis en dat hij z’n naasten goed achter laat

Doei dag de mazzel

Dennieboy en ome Jan hebben wat gemeen met die Bolle en Wendy. Einde carriere. Het ging voor beide koppels hetzelfde. Te snel en te groot succes. Het ging te makkelijk, daarna te lui en nu is het klaar. Beide steeds minder kijkers, donateurs lopen weg en die bolle moest zelfs een dikke lening aangaan. Daarnaast heeft Dennieboy een smoesje nodig om zijn boek te kunnen promoten en heeft die bolle elke dag wel een smoesje dat zijn tenten vast nog zo goed zouden lopen. Hoe noemde ome Jan dit fenomeen ook al weer…. Oja: “wie het onderste uit de kan wil hebben die valt het lid op de neus”.

Billy Turf de 2e

Ach het zal zo’n vaart niet lopen, als je echt dood wil zet je dat niet jaren verder denk ik.
Dennis kop op zoek een leuke meid en geniet van het leven!

Billy Turf de 2e

Kop op Dennis zoek een leuke meid en geniet van het leven!

Tuurlijk

Toch raar dat iedereen Dennieboy bij zijn smoesje zo graag wil helpen en blijft steunen. Hij heeft zelf in de betreffende uitzending aangegeven dat hij bij genoeg specialisten is geweest. Maar dat die hem niet gaan helpen mocht het zover zijn en hij hetzelf moet doen. Check de uitzending maar terug. Met andere woorden diegene die daar voor geleerd hebben zijn het niet eens met wat Dennieboy zegt te hebben. Ik heb het van dichtbij helaas meegemaakt. Als het echt zo zou zijn is het binnen een aantal maanden allemaal netjes te regelen. Dennieboy leeft als student en dat houd je niet meer vol tegen je 30ste. Enige optie is regelmaat, geen miau meer, geen andere meuk, niet elke dag een andere pannenlapvriendin en op normale tijden vroeg uit je nest.

Ex Hoofd Horeca Samir

Kan niet wachten op de uitnodiging

Adolfje

Weeessie is zeker een Jo. – od

P L I E N

Ik
Doe
Niet aan
t r o u w u h h
Trekken een j.o.e.t en voor een Anita m e i e r t j e mag je een half uur all the way op mijn bruine Jade Anjertjuhh zonder

fijnproever

Ik ruik hier weer een nieuwe real live soap aankomen, de mensen vreten het.

Weeeeesssiiee

Adolfje
Weeessie is zeker een Jo. – od
Klopt! Net als jij! Daarom haatte je het ook zo!

Merel

Ik dacht dat zijn naam peter was ipv dikke peter…pfff belachelijk om zo over iemand te schrijven

Jansen

Hij kan niet trouwen

Natnek

Kermisvolk.

Vieze Joop

Goed gedaan meisie als alles getekend is die bolle worstenbroodje inspuiten met insuline

Moon

Snap het echt niet zo een mooie vrouw met zo een vent maarja zal het geld wel zijn