Entertainment

Gordon en Gavin komen tot schikking: ‘Rechtszaak vermeden’

gordon en gavin

Ondanks de dreiging van Gavin om naar de rechter te stappen voor de uitspraken die Gordon over hem en zijn familie deed, is het voormalig stel er kennelijk onderling uitgekomen.

Gavin sleept Gordon voor rechter

Eerder bleek al dat Gavin Rozario Gordon voor de rechter wilde slepen. Hij wilde dit doen na Gordon zijn tv-optreden bij Casa di Beau. In het interview met Beau van Erven Dorens, beschuldigde Gordon zijn ex-vriend van het één en ander. Hij insinueerde onder andere dat Gavin ‘wellicht wel schizofreen is, omdat zijn broer dat ook al was’. Die grapjes van Gordon komen hem nu duur te staan, het kan hem zomaar aardig wat poen kosten om tot een schikking te komen met zijn ex-vriendje.

Gordon en Gavin komen tot schikking: ‘Rechtszaak vermeden’

Zoals verwacht, komt er nu een staartje aan dit verhaal. Gavin heeft namelijk na het interview bij Beau van Erven Dorens kennelijk 25.000 euro schadevergoeding geëist. “Dat interview bij Beau heeft nog een staartje gekregen omdat die Gavin Gordon voor de rechter sleepte omdat ze afgesproken hebben het nooit meer over elkaar te hebben in de media. Het zou een kort geding worden, maar waarschijnlijk wordt dat achter de schermen afgewikkeld, maar er is héél weinig over bekend, want die Gavin laat in het kader van de regeling dat ze het niet meer over elkaar hebben helemaal niets meer van zich horen”, aldus Evert Santegoeds.

De situatie lijkt afgedaan te worden door een betalingsregeling in plaats van een rechtszaak, zo laat Santegoeds weten. “Ik heb begrepen dat er een convenant opgesteld is, een overeenkomst waarin gezegd is: we gaan niet tegen elkaar procederen en spreken af dat we het nooit meer over elkaar hebben. Daar heeft Gordon zich nadrukkelijk niet aan gehouden door even te melden dat de broer van Gavin zelfmoord gepleegd heeft en hij door hetzelfde gen ook wel gek zou zijn, dus dat had hij beter niet kunnen doen. Maar dat geldt voor meer dingen die Gordon de laatste tijd gedaan heeft.”

9 reacties

Spekpeter

Ik denk dat er misschien toch nog ‘n huwelijk inzit … en ‘n toekomstige bevruchting van Gordon! Dit om te voorkomen dat zijn unieke genetische nalatenschap verloren zou gaan … er moet weer ‘n nieuwe Gordon komen!

P L I E N

Pasen en alles is wel mooi enzo, en Gordo en Gavie die buiten de paperazzi om een regeling treffen is ook wel een plusje van de dag. Maar dat er vanmorgen een heuse file voor de B u r g e r. K I n g stond was een onaangename verrassing.
Je hebt toch je ritme, dus als er dan inene vijftien auto”s in de drivetru staan die allemaal hamburgers, kipburgers. Shoppers, shakes en frites willen dan denk ik bij mezelf van waarom gaan die mensen niet effe lekker binnen bestellen en eten?
De parkeerplaats is groot genoeg en zo druk was het verder niet.
Nou ja goed ik had natuurlijk wel een reserve versnapering meegenomen om te drinken tijdens de wachttijd maar handig is anders. Dus, lieve rodelpiraten, beter binnen bestellen en laat je auto even buiten staan. Dan kunnen de andere mensen snel door de drivetru.
Proost!
Prettige dinsdag!

Scooby Doo

Gordon betaalde deze gezelschapsdame. Hoeveel euro ton heeft Gordon in die paar zogenaamde relatie maanden uitgegeven?

Ruggentuffer

Gavin zijn buks heeft echt een flik.ker kleur ,bruin van de schijt.

Tibbeleyn

Er valt niks meer te schikken, wat is overgebleven is een grote puinhoop.

Vieze joop

Cordon moet flink betalen hij heeft de * van die arme jonge totaal geruïneerd loopt al maanden met een stoma en zitten gaat ook niet meer kan alleen nog op zijn buik liggen
Te gek voor woorden

Gerard J

Gezien dat mini appartement waar hij nu in het midden oosten in bivakeerd, heeft hij geen geld. Dat wordt lenen dan. Al kan hij beter stoppen met zijn Colombiaanse dieet. Dat is de makkelijkste manier om Gavin te kunnen dokken.

Natnek

Ga ‘es aan het plafond bungelen.

Frankyboi

Gerard: is toch een mooie constructie van Gordon… Dubai BVtje, werken in NL, en vanuit DUbai uurtje factuurtje rekening zenden tegen 0% belasting in Dubai.