Entertainment

André Hazes grapt over dood van Rachel Hazes: ‘Grappig als ze onder de grond ligt’

andre hazes rachel hazes

André Hazes weet niet van ophouden, vooral niet als het om grappen over zijn moeder gaat. Hij trad afgelopen weekend op bij Paaspop en zette zijn moeder Rachel Hazes goed voor schut op het podium met een brutale grap, want waarom ook niet he, het is je moeder maar. 

André Hazes grapt over dood van Rachel Hazes: ‘Grappig als ze onder de grond ligt’

“Hij deed een opmerkelijke uitspraak over z’n moedertje”, dat vertelt een bron, die in het publiek zat, aan Juicechannel. “Hij had zo’n rookmachine onder het podium. Toen zei hij: ‘Ja, jullie zien rook, hè? Geen paniek. Dat is mijn moeder, maar die wordt gecremeerd.”

Het zangertje kent daadwerkelijk geen schaamte, ondanks zijn gedurfde grap was hij niet helemaal zeker over de reactie van het publiek. Want daarna zei hij volgens de bron: “Nee jongens, zonder dollen. Is niet grappig. Of toch wel, dat ze hieronder de grond ligt?”

Beveiliging

Gelukkig hoeft André nu niet bang te zijn voor zijn moeder, hij heeft tegenwoordig namelijk ‘beveiliging’. Terwijl een verslaggever van De Telegraaf backstage rondliep bij ‘Holland Zingt Hazes’, zag hij dat André tegenwoordig zelfs een ‘beveiliger’ heeft. “Er liep dus ook steeds een beveiliger met André mee.” Verder is niet bekend voor wie hij backstage ‘beveiligd’ moet worden, alleen zijn moeder zou hem wellicht iets aan willen doen. “Dat is toch raar? Achter de schermen! Ik dacht: nou, misschien is hij bang voor Rachel Hazes of zo, want die spreken elkaar natuurlijk inmiddels niet meer. Ik vond het allemaal een beetje opmerkelijk.”

Sneer naar Rachel Hazes

Dit was ook niet de eerste keer dat de zanger brutale grappen maakt over zijn moeder. Vorige maand gebruikte hij een reclame waarin Roxeanne Hazes te zien is. In de reclame zegt Roxeanne onder meer dat de crème voor een ‘gladde en stralende huid’ zorgt en dat ze daardoor ‘alles aankan’. André draait vervolgens de camera naar zichzelf en begint te lachen. Juicekanaal RealityFBI zegt dat dit een sneer is naar zijn moeder Rachel Hazes. “André die een reclame toont met Roxeanne ‘voor een gladde en stralende huid’. Zal Rachel niet heel blij van worden”, schrijft het kanaal op Instagram.

9 reacties

Floris Wyers

Ik was ook op Paaspop om het festival te openen
met een sabrage, maar daar lees je dan weer niets over.

Spekpeter

One happy family … ik denk dat ons land (herstel : Europa) nog nooit zo’n hyperasociale familie heeft gekend , Flodder meegerekend …

Scooby Doo

Totaal doorgedraaid en gestoord. Hij mag zich bij het rijtje Famke Louise aansluiten.

Plofkip

La kroketta is echt een lekker wijf. Ik wil wel stiefvader van roc en dre worden.

Ad pisser

Een schande voor de echte Andre Hazes.
Gewetenloze narcisten.

Penky

En ik poep op haar graf, zo doen we allen wat leuks

Sévok Tober

Een crematie is symbolisch voor de erfenis: ook in rook opgegaan.

Katjang Schuurman

beter kretek rook crematie doen

Natnek

Kermisvolk.