Entertainment

Dit is de sfeerloze woning van Jade Anna

Dit is het huis van Jade Anna, wat eerst leek op een ontploffing van zwart en goud is inmiddels omgetoverd tot een huis zonder kleur.

Halfmiljoen

Jade Anna van Vliet een huis gekocht op achttienjarige leeftijd. Dat heeft ze hoe dan ook lekker voor elkaar gekregen. Het gaat om een woning in Heemskerk die te koop stond voor een vraagprijs van 475.000 euro. Wat Jade er uiteindelijk voor heeft moeten betalen is niet bekend, ze kent de dame van die het huis oorspronkelijk was goed, dus misschien kwam er wel een beetje vriendenkorting bij kijken.

Woning Jade Anna

De vorige bewoonster van het huis was Romee Reinders, een goede vriendin van Jade Anna. Die kennen we allemaal van het kledingmerk voor tokkies: Reinders. Zij heeft eerder een binnenhuisarchitect ingehuurd en genoeg geld aan besteed om de woning te maken tot wat het was. De woning heeft twee slaapkamers en ging gedekt onder een laag van zwart en goud. Het lijkt alsof Patty Brard en Sarah van Soelen zijn langs geweest, maar dat is schijnbaar met zorg uitgekozen. Gelukkig heeft Jade Anna het inmiddels omgebouwd naar een sfeerloos huis, zonder kleur.

Het gaat om een woning die gebouwd is in 1988 en een woonoppervlakte heeft van 137 vierkante meter In de beschrijving van de woning staat zelfs: “Elke dag een vakantiegevoel! Luxueus wonen in een werkelijk van top tot teen gerenoveerd appartement in centrum Heemskerk? Dit is een unieke kans!” Het praatje had niet commerciëler gekund.

In haar vlogs vertelt Jade zelf ook nog het een en ander over haar woning. Ze heeft er verder niets aan laten verbouwen. Dat is ook niet nodig, want de woning was klaar om te gebruiken. Ze woont hier niet helemaal alleen, maar samen met haar twee katten en inmiddels ook haar hondje Navy, alles zit dus steeds lekker onder de haren. Kenneth Taylor zal ongetwijfeld vaak langs komen en anders zal ze haar moeder wel op de bank hebben zitten. Misschien is het wel leuk als Floris Wyers even langskomt?

 

15 reacties

T E T T E N M A N ! hij kwam niet voor de muziek

Dit is een ex RP volger en donateur
Wat is deze site achteruit gegaan

bi Jon C.

Waarom is dat bed zo hoog? Is dat op maat gemaakt voor Long John, met het oog op bepaalde activiteiten?

Scooby Doo

Een kartonnendoos met openslaande deuren en van binnen afgewerkt met een tinte nep goud. Armoedige zooi.

John van E Mmah sleeps

@bi jon c.
Dat was nog een leftover van Gio omdat Jade twerkend kon rimmen .
De foto is inmiddels gedateerd .

könig nichtbinär

Hopelijk is haar aarsje net zo vlak en strak als haar aahnus

stylist

De mensen moeten niet zo mauwen. De basis is goed, het huis moet alleen nog aangekleed worden, en dat is altijd een kwestie van smaak.

Vieze Joop

Mij maak het niet uit hoe haar huis eruitzien zal de zeker in de * nemen op de vloer lekker man en dan kunnen we praten over de inrichting van de slaapkamers

Arie*

Dat huis weerspiegelt precies haar persoonlijkheid .

Bert

Beste redactie.
Dit is toch geen nieuws of roddel?
Dit is Bekende Buren. Gaat nergens over.
En dat terwijl Peter Gillis weer in het middelpunt van de ellende staat.
Niemand begrijpt nog dat deze man media aandacht krijgt van John de Mol. Gisteren zag ik op tv reclame voorbijkomen met de aankondiging van een nieuws seizoen van zijn programma. Onbegrijpelijk! Het is één grote criminele bende, waarom krijgt deze man zendtijd?!!! Ik begrijp het natuurlijk wel, er wordt veel naar zijn programma gekeken omdat het toch trekt blijkbaar. Er wordt geld aan verdiend. Maar er zijn toch grenzen? Daar kunnen jullie toch ook over schrijven? De laatste paar dagen is het hier allerbelabberdst gesteld met het niveau.

Bert Billenbaffer

Ik zie dat het rokje van Kenneth nog in de wasmachine zit.

Scooby Doo

Sinds wanneer pak je je haar horizontaal vast, als je de auto verlaat? Er gaat wel veel mis in de hersens van Jade Anna.

Flo

Precies waar ze thuishoort, op het zigeunerkamp dus, houten barrel, veel te duur ook , okee het is een wat onder of middelmatige prijs, maar dit is een groot uitgevallen kampkeet , wel mooi ingericht en afgewerkt aan de buitenkant maar het blijft een keet

Spekpeter

Toch wel vrij handig als je dat op je 18de voor elkaar krijgt …

Inmiddels opgezegd

Achter elkaar artikelen over wegwerpfiguren. En niet eens zelf in elkaar gezet.
Ik was jaren donateur, is nu finito.

Willi Sthop

Alle voorspellingen in black mirror komen uit!