Entertainment

Dit is de ‘nog’ onbekende zus van Juultje Tieleman

Wat veel mensen niet weten is dat een van de grootste vrouwelijke influencers van ons land, Juultje Tieleman, nog meer zussen heeft. Eén daarvan is redelijk bekend aan het worden, maar de andere zus is een hele onbekende!

Jongere zusje Juultje

Een van de meest bekende influencers die ons land rijk is, heeft nog één zus. Het jongere zusje van Juultje, Fee Tieleman, is al ‘bekend’ geworden met ruim 30 duizend volgers op Instagram en bijna 80 duizend volgers op TikTok. Zij laat met veel plezier haar grote voorgevel zien in een iets te klein shirtje. Er zijn overigens nog twee ‘normale’ Tielemans die geen kennis hebben gemaakt met het ‘grote publiek’.

Dit is de ‘nog’ onbekende zus van Juultje Tieleman

Zus Evie Tieleman heeft zelf nog niet de publiciteit opgezocht met haar ‘talenten’, waar haar zussen dit al wel hebben gedaan. Zus Evie heeft, na haar mbo-studie, haar hbo-studie afgerond. Ze is momenteel werknemer bij Guida B.V. als ‘Site Reliability Engineer‘.

Evie Tieleman is dus één van de weinige dames uit de familie Tieleman die ‘gewoon’ gebruik maakt van haar goed functionerende hersenen in plaats van haar andere ‘talenten’. Het siert Evie enorm dat zij niet pronkt met haar lichaam op social media. Op haar Instagram is dan ook niet erg veel spannends te vinden. Het blijkt een sportieve vrouw te zijn die deelneemt aan hardloopwedstrijden en graag surft.

Het lijkt er overigens wel op dat ze lichtelijk hippie is. Ze plaatst redelijk alternatieve berichten. De familie Tieleman heeft dus zeer variërende familieleden, de verschillen zijn vrij groot. Juultje zoekt juist de publiciteit op en heeft ruim één miljoen volgers verzameld. Zusje Fee probeert haar na te doen door keer op keer haar boezem in de strijd te gooien. Maar Evie blijkt in tegenstelling tot haar zussen een heilig boontje op social media.

View post on Instagram
 

12 reacties

Gijs

Nou geef mij die ‘nog onbekende zus’ van dan maar. Juultje zat laatst immers nog op een aids patient (Koen). Althans als ik de RB uitzending mag geloven.

P L I E N

Evie drinkt een koud Estrella Galicia pilsje terwijl ze waarschijnlijk ligt te wachten op de chauffeur van Thuisbezorgd die twee dikke Whoppers komt brengen.
Ondertussen danken wij José María Rivera Corral die in 1906 een brouwerijtje stichtte in A Coruña in Spanje. Estrella Galicia is een blond pilsje met 5,5% alcohol en wordt tegenwoordig gebrouwen door de brouwerij Hijos de Rivera te A Coruña in een hoeveelheid van ongeveer 1 miljoen hectoliter per jaar.l
Het andere Estrella wordt bij de brouwerij Damm geproduceerd.
Estrella Damm (alcoholpercentage 4,8 of 5,4%) wordt gebrouwen naar origineel recept van August Kuentzmann Damm en Joseph Damm.
Dertig jaren eerder, in 1876, zijn zij begonnen bier te brouwen. Sindsdien is het biertje meerdere keren van naam veranderd: in 1876 werd het uitgebracht onder de naam Strasburger. In 1921 verandert dat in Estrella Dorada (‘gouden ster’) en in 1992 in Estrella Damm (‘Damm ster’).
Ook dit bier smaakt mits goed gekoeld en koud gedronken er goed bij bijvoorbeeld een grote dubbele Whopper met kaas en Bacon of een schaal met versgebakken garnalenkroketjes.
Mocht dat allemaal niet te realiseren zijn kies dan voor rundvleesbitterballen met Franse mosterd van Luicks.
Het bier Estrella Galicia wordt geëxporteerd naar onder andere andere Groot-Brittannië, Duitsland, Zwitserland, Portugal, Brazilië, Mexico en de VS.

Scooby Doo

Ze zeggen toch, als vrouwen in een kleine auto rijden hebben ze ook een kleine ku*t. Wat moet Juultje dan een vreselijke grote mosselscheur hebben. Zelfs het zeewier en de kleine mosseltjes hechten zich eraan vast. Gatver !

P L I E N

ze kan zo bekend worden.door te wippen met dennis

D E P A A S H A A S

P L I E N kan ik je nog steunen in je alcoholisme ? Heb voor een meier pure alcohol voor je op het s.c.h.a.p staan.
Moge je lever het gauw begeven.
Vrolijk eenzaam Pasen
Groet

Ψ Neptunus

Het enige verstand dat ze heeft, gaat over tiet-vergroting. Nou nog een wulpse lach erbij, en de kerels zijn niet meer weg te slaan.

Jan boos

Evie mag wel op mijn snoetje zitten hoor. Ga ik haar de woeste bergen laten zien

Bert Billenbaffer

Een typisch bukkake bekkie!

Rickie rimmer

Mooie *

Flo

Plien, probeer gewoon eens een Iraanse caviaar met een mooie wodka van joel beukers , dan kan je daarna zeker geen kratjes meer kopen. Dan komt het goed met je hoop ik!

Natnek

Vieze stinkhippie.
Ik ruik die harige foef al van verre.

Senard

Ziet eruit als een h0er zeg!