Entertainment

De transformatie van Jaimie Vaes: zo zag ze er vroeger uit

De bewerkte kop van Jaimie Vaes is gewoon niet meer terug te herkennen, in een fragment uit 2012 is te zien dat Jaimie er nog vrij normaal uit ziet, terwijl ze nu een paar kilo aan fillers in haar gezicht heeft laten spuiten.

Jaimie Vaes vroeger

Jaimie Vaes houdt er niet alleen van om wat wit poeder door haar neus halen, ze is ook niet vies van een cosmetische ingreep hier en daar, dat is wel te zien aan die verbouwde kop van haar.

Jaimie groeide op in Den Haag, maar heeft een groot deel van haar leven op Ibiza doorgebracht. Als ze besluit wat kleren aan te trekken, in plaats van zonder kleding op een cover te staan, is te zien dat ze op zich wel een gevoel voor mode heeft, wat niet zo gek is gezien haar opleiding in Fashion Styling en Design.

Ondanks haar zogenaamde glamoureuze leven heeft Jaimie ook moeilijke tijden gekend. Haar ex-partner Lil’ Kleine sloeg vaak genoeg wel even die fillertjes eruit, dan kon Jamie de dag erna weer even haar hoofd bijwerken in de kliniek.

Ze heeft altijd veel aandacht besteed aan haar uiterlijk, maar als we teruggaan in de tijd, zien we dat ze er vroeger heel anders uitzag. In een video uit 2012, gestyled voor het programma Styled By The Stars, zie je een jongere Jaimie. Wil je zien hoe deze bewerkte kop er vroeger uitzag? Bekijk dan de video hieronder!

Watch on YouTube

Realityserie

Gedurende drie seizoenen heeft Discovery+ een realityserie gemaakt van Jaimie Vaes. Dat zijn eigenlijk al drie seizoenen te veel, als je het ons vraagt. Gelukkig heeft Discovery aan Shownieuws laten weten geen nieuw seizoen meer te gaan produceren. Wat hadden ze nu anders ook nog over haar kunnen maken? Er is weinig overgebleven van het leventje zonder haar rappertje.

14 reacties

Donateur Af

De redactie is nu oude artikelen van Roddelpraat aan het recyclen

Scooby Doo

Zelfs een volle vuilniszak ziet er beter uit dan Jamie Vaes.

Spekpeter

Botox maakt altijd lelijker

blinde

Ik zie niks, of leg dat aan mij?

Vieze Joop

Ze is er wel op vooruit gegaan vroeger was ze plat en lelijk nu een lekker zaad bekje en goed gevulde kwarkzakken.zal haar nu zeker doen onderinvloed van popers en C lekker man

L Kleine

Van spontane Hollandse meid naar doorgesnoven transformer. Chapeau meid! Goed gedaan. Not!

Transgender

Ze lijkt nu op een kerel.

Dildo van Opzeeland

Dit is de omgekeerde versie van het sprookje van het lelijke eendje.

Blik

Die andere duif in het filmpje: Sjantal Fles die is anders ook behoorlijk verbouwd. Nieuwe tandjes, botox, nep tette. Lijkt erop alsof het neusje ook wat bijgepunt is. Afijn beide dames hebben blijkbaar dezelfde hobby.

Tarrel deluxe

Had ze toen ook al met haar kop tussen de deur gezeten ?

Weight watcher

Het wachten is op de Jan Roos versie van dit was vroeger en nu , kom op met die foto’s fok biggetje

Natnek

Zij is altijd al genetisch afval geweest.

Bertruus

Ze was een gezelschapsdame op ibiza…

B. Netanyahu

Shalom Ali baba’s