Entertainment

Dit zijn alle wanhopige exen van André Hazes

We kunnen vaststellen dat het liefdesleven van die André Hazes regelmatig het gespreksonderwerp is van de media. De vele vrouwen in het turbulente liefdesleven van de zanger worden vaak ook breed uitgemeten in de media, maar hoeveel zijn het er eigenlijk wel niet geweest? 

Monique Westenberg

Het lijkt erop dat die hopeloze Monique Westenberg, de moeder van het zoontje van André Hazes, de rode draad is in zijn liefdesleven. Ondanks dat André hem steeds niet in zijn broekje kon houden, lijken ze steeds weer naar elkaar toe te trekken. De twee ontmoetten elkaar in 2014 en zijn sindsdien onafscheidelijk. Het leeftijdsverschil van zestien jaar was toen wel een probleem voor Rachel Hazes, wel een beetje schijnheilig, alsof zij zich op 15-jarige leeftijd niet liet doen door een volwassen André Hazes.

View post on Instagram
 

Bridget Maasland

In november 2019 liet André via een appje aan Monique weten dat hij gevoelens had voor een andere vrouw. Die vrouw bleek Bridget Maasland te zijn. Het pijnlijke voor Monique is het feit dat André in 2014 al eerder een vluggertje in bed met Bridget heeft gehad. De presentatrice was tot over haar oortjes verliefd, maar André smeet haar drie maanden later toch maar weer aan de kant voor Monique.

View post on Instagram
 

Sarah van Soelen

In december 2020 ging de zanger op zijn knieën voor Monique en vroeg hij haar ten huwelijk. En jawel, ze zei volmondig JA! Maar helaas, het sprookje veranderde drie maanden later in een nachtmerrie toen de verloving werd verbroken. De reden? Sarah van Soelen. André was helemaal hoteldebotel van die bewerkte kop, maar ook dit gevoel bleef niet lang duren. Tijdens een ‘pauze’ tussen de twee viel de zanger ineens voor een brunette.

View post on Instagram
 

Anne Rose Zonneveld

Tijdens de relatiepauze had de volkszanger het kortstondig erg gezellig met Anne Rose Zonneveld, een dame die al jaren tot de inner-circle van de familie Hazes behoort. André heeft haar een paar hotelkamers in Marbella en Rome de hoeken van de kamer laten zien, maar verder is er op liefdesgebied niets boeiends tussen de twee gebeurd.

Sarah Salah

André werd ook een keer in Dubai gespot met de knappe Sarah Salah, een influencer die hij ooit in de Harbour Club in Vinkeveen ontmoette. De fysiotherapeute is vaak in zijn gezelschap gezien. André Hazes zit op liefdesgebied niet stil, dat is duidelijk.

View post on Instagram
 

 

7 reacties

Spek

Zo wanhopig is Sarah van Soelen vast niet, pa is miljardair. De rest van de bakvisje kan me een worst wezen.

Noa Vahle

Waarom sta ik niet in dit lijstje?

Sonja Silva

Wat een scoops!!!!!

Ad pisser

Het zijn allemaal H0EREN !!!

Alle exen op een rij

Best weinig exen, in vergelijking met de hoeveelheid exen die de David Backham uit Glanerbrug allemaal verslijt. Komt daar nog een lijst van? Of worden die allemaal in het dankwoord van zijn boekje vermeld?

Vieze Joop

Door structureel tekort aan moeder liefde zal dre altijd op oudere vrouwen vallen hij kan er niets aan doen en zijn vader was ook geen goed verbeeld die oude bajesklant dus dat kampevrouwtje is de beste optie voor dre

Katjang Schuurman

mij heeft hij ook aan de satéstok geregen