Entertainment

Jada Borsato onthult nieuwe liefde: ‘Kans gegrepen toen het uit was’

jada borsato

Jada Borsato heeft zo'n acht jaar een relatie gehad met haar jeugdliefde Roeland Beelen. Er gingen al enige tijd geruchten rond dat de twee uit elkaar waren, maar nooit kwam er van beide kanten een concreet antwoord. Tot nu, Jada laat ook direct haar nieuwe liefde voor de camera zien.

Jada Borsato en Roeland Beelen

Jada Borsato en Roeland Beelen leerden elkaar heel wat jaren geleden kennen tijdens de – beruchte – barbecue van Marco Borsato. Roeland zat namelijk in zijn team bij The Voice Kids en was hier dus ook aanwezig. De vonk is daar overgeslagen en sindsdien zijn de twee eigenlijk altijd bij elkaar geweest.

Maar de afgelopen tijd gaan er veel geruchten rond dat de relatie van Jada en Roeland tot zijn einde is gekomen. Toch lieten ze er niks over los en ook in een eerder interview liet Jada weten dat ze hadden afgesproken er niets in de media over te vertellen. Maar daar heeft Jada zich nu niet langer aan gehouden.

Jada Borsato onthult nieuwe liefde: ‘Kans gegrepen toen het uit was’

Jada Borsato heeft namelijk uiteindelijk aan de wereld laten weten dat zij inderdaad een nieuwe liefde heeft. Hij was namelijk samen met haar naar de première van de film Scotoe. Hij wordt zelfs eventjes geïnterviewd. Hij draagt de naam Rob en de twee zijn ontzettend gelukkig samen. “Ja, ik ben heel blij, maar ik heb er wel veel moeite voor moeten doen, hoor”, vertelt hij tegen De Telegraaf.

De twee zijn schijnbaar al langere tijd bevriend – zo’n twee jaar – en nu de relatie moet Roeland tot zijn einde kwam, heeft hij zijn kans bij haar gegrepen.

Watch on YouTube

9 reacties

Arie

Waar o waar is mijn comment??

Roeland

De vonk was bij ons overgeslagen bij de BBQ van Marco. De manier waarop Jada de worstjes at… Te heerlijk.

Dennis

Joehoeee jada

Peter G

Mag hij net als papa ook aan je billetjes zitten ?

Keesie

Jada lijkt wel op een tweeling zus van Big Brother Kelly

Harrie

Was de makeup in de aanbieding ofzo?

Anne

Is dit ook een Jada Anaaaaaaa?

Robbert

Rob en zijn ouders zullen vast heel erg blij zijn met schoonpa Marco. Dat hadden ze nu net nodig.

Natnek

Ik hoop dat roeland uit de school klapt.