Televisie

Marc-Marie vindt dat Patricia Paay een lintje verdient

Marc-Marie vindt dat Patricia Paay een lintje verdient

Marc-Marie vindt dat Patricia Paay een lintje verdient. In het programma van Rob Kemps sprak Patricia over het feit dat ze nooit meer een lintje zal krijgen. Ze geeft daar zelf alleen een bijzondere reden voor. Woke Marc-Marie Huijbregts komt nu voor haar op.

Ongevraagde mening

In de podcast ‘Marc-Marie & Aaf Vinden Iets’ deelt Marc-Marie zijn ongevraagde mening over Patricia Paay. Hij zou Patricia namelijk wel een lintje gunnen. Ook al verwacht ze die zelf nooit meer te krijgen. In ‘De 10 Vragen’ met Rob Kemps vertelde Patricia dat ze nooit een lintje zou krijgen ‘omdat degene die haar sekstape had verspreid dit voor haar heeft verpest’. En dat is bijzonder, want ten eerste krijgt ze geen lintje, omdat ze niks bereikt heeft en ten tweede heeft ze zichzelf laten filmen terwijl iemand in haar bek besloot te pissen. Onzin dus.

Marc-Marie vindt dat Patricia Paay een lintje verdient

Marc-Marie vindt dat ze wel een lintje verdient om de volgende simpele reden: “Heel veel artiesten krijgen gewoon een lintje, omdat ze artiest zijn en oud. En dan krijgen ze een lintje voor alles wat ze voor de maatschappij hebben gedaan. En Patricia Paay heeft natuurlijk een enorm lange carrière.” Oké, als dat de standaard is voor een lintje, dan oké. Hij vervolgt: “Ik vind dat Patricia Paay echt wel een lintje verdient als je ziet wie het allemaal wel krijgen. Zij wil het zo graag en ik vind het zo zielig voor haar dat ze denkt dat dat ene filmpje…”

Verdient Patricia Paay een lintje?

Natuurlijk boeit het helemaal niemand wat Marc-Marie ervan vindt met zijn woke instelling, maar misschien maakt het wel de discussie los. Laat weten in de reacties hieronder wat jij vindt. Denk jij dat Patricia Paay wel een lintje verdient of niet?

Nog geen reacties