Televisie

Rachel Hazes schrijft geen boek over André Hazes: ‘het is een pressiemiddel’

Rachel Hazes schrijft geen boek over André Hazes: 'het is een pressiemiddel'

Rachel Hazes schrijft geen boek over André Hazes. Ze zou erover liegen om het als pressiemiddel te gebruiken tegen anderen. Dat is wat een bron aan RealityFBI vertelt. Deze vrouw is echt helemaal niet goed in haar hoofd, maar dat is geen verrassing.

Bijzondere acties van de familie Hazes

Rachel Hazes blijft ons verbazen met haar bijzondere acties. De hele familie Hazes is natuurlijk verschrikkelijk en eigenlijk zou je het er helemaal niet meer over moeten hebben. De naam van de grote André Hazes wordt wel aangetast op deze manier. Hij zou zich omdraaien in z’n graf.

Maar dat ter zijde. De zaak tussen Rachel en Roxeanne moet nog gestreden worden en ook met zoon Dré is Rachel niet meer op goede voet. Yvonne heeft haar strijd tegen Rachel ook nog niet eens uitgevochten of de gecremeerde kroket komt alweer met een andere vreemde actie.

Rachel Hazes schrijft geen boek over André Hazes

RealityFBI deelt op Instagram: “Heb vanuit Hazes kringen begrepen dat er openlijk getwijfeld wordt aan het ‘langverwachte’ boek dat moeder Hazes zou uitbrengen. Sommigen denken zelfs dat er helemaal geen boek in de maak is en dat Rachel het hele bestaan ervan uit haar duim zuigt. Kringen rond Rachel zeggen juist weer dat het boek na alle rechtszaken zal worden uitgebracht, maar ‘de laatste hand aan het boek’-excuus, wordt al een jaar lang geopperd zonder enig bewijs van bestaan.”

‘Het is een pressiemiddel’

En daar reageert een volger op met: “Ik heb begrepen dat ze het als pressiemiddel gebruikt tegen bepaalde personen.. Ze heeft destijds zelf gezegd dat er “veel” duidelijk zal worden en de “echte” waarheid dan aan het licht zal komen, etc.” En het gekke is dat niemand hier raar van opkijkt. Als je het van iemand zou verwachten, is het Rachel Hazes wel. Dat wijf is gek.

Nog geen reacties