Magazine GRDN van Gordon uitgesteld

En van uitstel komt afstel, dus het hele blaadje gaat er nooit komen. Goh, zou dat ermee te maken kunnen hebben dat Nederland genoeg heeft van die aandachtsvrager. Want geen hond kijkt meer naar zijn tv-programma’s, zingen kon ie toch al niet en hij zoekt nu een nieuw afzetgebied voor zijn poep- en plasgrapjes.

“Ik heb alles al gedaan in de afgelopen 30 jaar, maar een eigen magazine stond nog op mijn lijstje!”, zei Goor nog eerder. Maar het blijft dus nog even op zijn lijstje staan, want het project ligt stil. Zijn management laats weten dat “door de drukke agenda de geplande datum van 6 juli niet haalbaar is”. Dat is managementtaal voor we kappen ermee. De meet and greet-lunch met de BCJ (bipolaire cokejunk) gaat dus ook niet door voor de early birds.

Coke

Goor zou in het magazine ook terugkijken op zijn dopeverleden. “Het is nu bijna twee jaar geleden dat ik afkickte van drugs. Vanaf dat moment is mijn leven veranderd en zit ik veel lekkerder in m’n vel. Daarom maken we een heel tof magazine…” Nou dat toffe magazine komt er niet. Zou dat wellicht te maken hebben dat het met dat afkicken niet echt lekker gelukt is?

5 reacties op “Magazine GRDN van Gordon uitgesteld

 1. Gezondheidsspecialist zegt:

  De g van gezondheid….. ze hadden beter de o van ongezondheid kunnen gebruiken. Hoe erg zijn neusholtes overbelast zijn is niet normaal!

  0
  0
 2. Gerard Jolig zegt:

  Moest je voor dat blad dat er sowieso al nooit ging komen niet een voorbetaling overmaken? Indien wel zou maar eens beginnen om dat geld netjes terug te boeken aan iedereen die zo dom was er in te trappen!!

  0
  0
 3. Hallo DumJo zegt:

  Misschien kan Goor ff goed overleggen met de arts dat ie de maagafknijp niet Te krap instelt. Omdat ie nogal onverbetelijk schrans is schijnbaar. Dusse standje Medium Goor, niet XS of S. Of bekijk het maar, dan wordt het poederen later.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.