Gordon flopt doorrrrrrr

Het is toch niet te geloven wat een koekenbakker die Gordon is. Schreven we al wat eerder dat 5 tegen 5 niemand blij kan maken en dat hij nu zijn geluk in België gaat beproeven omdat wij wel klaar met hem zijn heeft ie toch weer een flop te pakken. SBS kort The Cube met een half uur in naar een uur waardeloze televisie. Maar aan Goor ligt het niet hoor. “Het is zo’n leuk programma. Het verdient zoveel meer kijkers, want de kijkcijfers vallen echt tegen.”

Ja, het ligt niet aan het programma of de presentator. Het ligt aan ons, de niet-kijkers. Ik denk dat John de Mol zich nog weleens achter de oren krabt. Hij betaalt de bipolaire cokejunk een godsvermogen, maar alles wat de middelmatige zanger aanraakt verandert in poep. De flops van de laatste tijd: Gordon in Wonderland, Dat Verzin Je Niet, 5 tegen 5, Mars Tegen Venus, DanceSing, De Gordon tegen Dino Show, Hit The Road, 100 Jaar Jong, The Cube en Patty en Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd. Het is allemaal driewerf ruk waar niemand naar kijkt.

Talpa

De Mol heeft Roddelpraat er ooit uitgegooid terwijl wij betere cijfers scoren op Youtube dan Gordon op de telvisie op prime time. We kunnen dus zeggen dat ome John een foutje heeft gemaakt. Maar we zijn de lulligste niet. Bel ons op en doe een prachtig aanbod, dan zullen wij eens een hit voor je maken op die campingzender.

53 reacties op “Gordon flopt doorrrrrrr

 1. Frits zegt:

  Jammer dat De Goor ons de comment sectie vd mediacourant heeft afgenomen. En de roddelpraat versie is toch net wat minder interessant. Hoe dat komt mogen ze zelf uutzoeken.

  0
  0
 2. Ik ben niet Patty B zegt:

  @Frits: de Roddelpraat-versie is gewoon niet interessant omdat zij nooit met Scoops komen. Ondanks het afkraken van Shownieuws & RTL Boulevard komen zij nog steeds met het echte nieuws. Maar de lezertjes van Roddelpraat zijn naar alle waarschijnlijkheid niet slim genoeg om daar zelf achter te komen. Hoe zou dat toch komen? Dus lieve makers van Roddelpraat, ga maar lekker door met het spelen van (slechte) copycat. Het is jammer, jullie hebben veel kansen laten liggen. En TALPA gaat jullie echt niet bellen. Doei liefjes.

  0
  0
  • Ik ben ook geen Patty zegt:

   hahah man, man, man. Jij durft over niveau te praten als je met zo’n reactie komt…??
   Dat jij al die onzin überhaupt serieus neemt zegt alles over je eigen niveau.
   Niemand op deze site neemt ook maar iets serieus, ook de mannen van Roddelpraat niet.
   Blijf vooral lekker op shownieuws , RTL Boulevard en Mediacourant en kom gewoon niet meer op deze site. Iedereen happy

   0
   0
   • Ik ben niet Patty B zegt:

    Da’s vreemd, er waren een flink aantal kijkertjes (fan van Roddelpraat op Youtube) die compleet gedesillusioneerd waren en pissig toen Jan Roos bekende dat Patty Brard al een flink aantal jaren geen cocaine meer gebruikte. Die Jan fantaseert er maar op los met zijn bronnen, hahaha.

    0
    0
  • Robert zegt:

   Ga lekker je gif inslikken juh valse lesbo als jullie zo graag normaal behandeld willen worden , misschien een keer zelfreflectie toepassen I.p.v altijd zulke azijnpissers reacties te plaatsen flikker gewoon op als je er niet tegen juh🖕

   0
   0
 3. Slager zegt:

  Is er nou echt helemaal niemand die een megagrote vleessnijmachine uit kan vinden waarmee we Gordon in miljoen plakjes kunnen snijden?

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.