Gordon flopt met 5 tegen 5

Er kijkt geen kip naar de spelshow uit 1973 gepresenteerd door Cornelis Willem Heuckeroth, beter bekend als Gordon. Er keken dit weekend niet eens 350.000 mensen naar 5 tegen 5. Het maakt de BCJ geen ene moer uit. Hij reageert weer op z’n Gordons. “Ik kijk niet naar de kijkcijfers schat. Ik kijk alleen naar de cijfers op mijn bankrekening en dat is altijd boven het miljoen.” Gaap.

Het is de zoveelste flop op SBS6, de zender van John de Mol, waar Goor een van de duurst betaalde sterren is. Sinds de scheiding met Geer lukt het allemaal niet meer met de verlopen zanger. “Kijk 400.000 mensen valt natuurlijk best wel tegen. Ik doe gewoon lekker mijn werk en 5 tegen 5 is superleuk om te maken. Het tweede seizoen is ook al opgenomen, dus dat komt er sowieso. Dus ja, weet je, ik maak me niet zo druk.” De kans dat de heer De Mol zich druk maakt is een stuk groter.

4 reacties op “Gordon flopt met 5 tegen 5

  1. Henk Murad zegt:

    Ik begrijp absoluut niet dat die omroepbazen telkens weer naar die oude bekende geflopte gezichten zoals Gordon, Paay, Patty Patty Patty, Jolink etc etc gijpen.

    1
    0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.