Gordon in de rust na (poeder)suikeraanval

gordon 4

Afgelopen zaterdagnacht (uur of drie) werd de zanger met de ambulance thuis opgehaald. Volgens zijn management had ie een suikeraanval. Gordon lijdt aan diabetes type 2 en dat is vast geen pretje. Vreemd is wel dat je midden in de nacht daar opeens last van hebt. Roddelpraat heeft uit eerste hand dat het om een hele andere suiker ging, namelijk de poedervorm in te nemen via de neusgaten. “Hij is weer thuis. Naar omstandigheden gaat het oké.”

De zanger/aandachtsjunk heeft zijn hele agenda leeg geveegd om bij te komen van zijn zoveelste gedoetje. De BCJ grossiert namelijk in dit soort verhalen. Er is immers altijd wel wat. Roddelnicht Albert Verlinde maakt zich zorgen om Goor en vindt dat ie rust moet houden. “Ik denk dat het heel verstandig is. Het enige waar ik me bij Gordon alleen een beetje zorgen over maak – en ik ken hem al heel lang hè – is of hij het wel écht rustig aan gaat doen. En niet een week.”

Albert is bang dat Gordon binnen no time weer de schijnwerpers instapt omdat dat zijn tweede verslaving is. “Ik maak me wel zorgen over hem. Er zit zó geen rem op, snap je? Als een ander gaat afkicken duurt het een jaar, maar bij hem een maand. Ik hoop dat het nu voor hem duidelijk is dat hij moet stoppen met dingen.” Die dingen zitten vast in een heel klein envelopje.

92 reacties op “Gordon in de rust na (poeder)suikeraanval

 1. Robbie zegt:

  Vind het ook zo storend dat al die zogenaamde of zelfbenoemde BN’ers hem telkens geloven (of net doen alsof). Ik weet niet of ze denken dat mensen achterlijk zijn hoor, maar dit geloof toch niemand?? De Gordon was gewoon WEER net over het naadje gegaan, maak verder niet uit maar ontkennen help je hem niet mee, confronteren destemeer. Nouja hoop dat het de Gordon het waard vond, weer terug bij af ouwe junk….

  0
  0
 2. GGZ zegt:

  Hallo beste mensen,

  Wij van GGZ bieden aan om deze man preventief op te sluiten. Helaas gaat dit ten kosten van een aantal belastingcenten, maar wij zijn ervan overtuigd dat dit zich heel snel terugbetaald.
  Deze man moet tegen zichzelf in bescherming worden genomen.

  U hoort nog van ons,

  Met vriendelijke groet,

  Het GGZ team

  0
  0
  • allochtoon zegt:

   Tim Knol is door andere levenswijse 40 kilo afgevallen sonder dieet. Daar kan Gordon wat fan leren

   0
   0
 3. Erik zegt:

  het is echt heel kut als je ’s nachts een ernstige hypo krijgt en met de ambulance moet worden afgevoerd naar het ziekenhuis. Verder niks ongeloofwaardigs aan, overkomt veel meer mensen met diabetes.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.