LOL! Tijl Beckand stond met eigen vrouw te tongen

0114 Tijl Beckand

Hadden we Geil Bekend mooi voor de tweede keer op rij tongend in een disco gevonden, bleek dat Tijl Beckand stond met eigen vrouw te tongen. Hahahaha. De week ervoor in Breda was het wel een ander, maar nu dus niet.

Het AD reageerde gelijk, wat vreemd is. Want bij alle andere scoops, die een stukje verder gingen dan zoenen op de dansvloer, hoorde je niks van het Algemeen Dagblad. Dat kan er mee te maken hebben dat de mainstream media hebben besloten dat juice channels fout zijn. En alleen maar iets melden als iets negatiefs te schrijven is. Nou ja, ze doen maar.

10 reacties op “LOL! Tijl Beckand stond met eigen vrouw te tongen

 1. Min Kortspringen zegt:

  Het is gewoon een alcoholist, die Tijl staat op zijn vijftigste nog steeds allemaal jonge meiden in de tieten te knijpen in de disco.

  11
  1
 2. Osamab zegt:

  Kutjepielekes ! Die zat er naast.
  Nou ja, binnenkort betrappen we hem wel weer met een tiener.

  2
  0
 3. Martin zegt:

  Er is gewoon niks van waar, ze lachen jullie zelfs uit op insta hierom. En overigens vorige keer ook. Daarom reageren ze er ook totaal niet op. Ik zag de beelden van vorige keer ook, hij staat daar met iemand, maar geen handelingen toch. Of heb ik een deel van de video gemist.

  En waarom zou je niet met iemand anders dan je vrouw ergens naar toe mogen gaan? Maar goed, wel echte flater als je betaald wordt om onderzoek te doen. Dit laat dus zien, dat jullie zonder onderzoek ingestuurd materiaal gebruiken. Je had namelijk zijn vrouw ook via Google images kunnen vinden. Hoe simpel kan het zijn?

  4
  14
  • Clubber Lang zegt:

   Hoe simpel kan je zijn?
   Dat moet zelfs voor jou niet te moeilijk zijn, RODDELpraat.
   Roddelen is altijd op basis van halve bronnen en vage waarheden.
   Ga maar huilen op het Viva forum.

   7
   2
 4. PietjePuk zegt:

  Ik zie geen gezoen op die vorige video? Als dat beeld er wel zou zijn, zou dat dan niet gebruikt zijn? Slap verhaal dit.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.