FILMPJE! Tijl Beckand staat weer te tongen op de dansvloer

0114 Tijl Beckand

Vorig weekend stond ie al te bekken in Breda een week later is hij alweer aan het tongen in Groningen in disco Palace. Nu weten we dat Tijl en geil op elkaar rijmt, maar elk weekend grietjes pakken terwijl je een vrouw en kind hebt is nogal wat. Helemaal zo open en bloot.

Nou ja, het zal de midlifecrisis wel zijn. Ik ken nog wel mannen van rond de 45 die daar last van hebben.

30 reacties op “FILMPJE! Tijl Beckand staat weer te tongen op de dansvloer

  • >>> B R E A K I N G N I E U W S zegt:

   >>B R E A K I N G NEWS U P D A T E<<

   STIEFVADER ANDRÉ HAZES HAALT SIGARETTEN EN KOMT NIET TERUG

   Drama op drama in showbizzland tussen het wel en wee van de groten der aarde en de sterren die onze leidende lichtbakens zijn in deze roerige tijden.

   En ook drama bij Rachel Hazes thuis waar het nog een beetje ruikt naar de uitgedoofde geurkaarsjes en een halfvolle asbak met peuken van filtersigaretten. André Hazes had zich net geschikt in zijn lot dat hij niet meer de man in huize Hazes was toen Klaas Otto die rol opeiste. Maar Klaas is weg.

   Na een dramatisch verlopen interview voor Nieuwe Revu/Panorama besloot Klaas Otto het Vinkeveense in te ruilen voor het Brabantse en terug te gaan naar z'n oogappeltje met wie hij al vele jaren lief en leef gedeeld had.
   Klaas Otto ging weg en bleef weg. Dat had niemand zien aankomen. Rachel, die hopeloos verliefd was geraakt staat er weer alleen voor, of toch niet?
   Ja toch wel.

   André heeft momenteel andere problemen om op te focussen.
   Na een achttal jaren flink aan de anabolen spuit gezeten te hebben waarbij zijn libido regelmatig door het dak ging is hij nu aan het proberen af te kicken van de drank, de drugs, de snuif en de spierversterkende middelen.

   Dat acht jaar kunstmatige testosteron de eigen fabriek zou lamleggen had niemand aan André verteld, vandaar dat hij nu als een mak lammetje bij Monique thuis rondhangt in de hoop dat hij zijn apparaat eerdaags weer aan de praat krijgt. Hij is tot niets meer in staat, z'n kleine Johannes is nutteloos en kan niks behalve in een boogje pissen. En dat is ook leuk.
   Andre wacht nu geduldig op herstel.
   En in elk geval tot die tijd heeft Monique haar mannetje weer terug!

   En wat vindt Rachel van dit alles?
   Die focust op hard werken en thee schenken. De lente is nog jong en er lopen genoeg betrouwbare kerels rond die het niet erg vinden om met Rachel in de rioolpers op beeld te verschijnen.

   26
   1
   • Dr. Seuss zegt:

    Tijl is enorm teleurgesteld. Gaat hij vreemd. Blijkt het een bekende te zijn. Zijn eigen vriendin en levenspartner. Heeft hij weer.

    4
    0
   • Justien zegt:

    Dit was in palace groningen, hij was daar met zn vriendin en een paar maten. De vrouw die je hier ziet is ook zn vriendin, ik heb nog wel filmpjes van haar. Niks aan het handjes dus. Overigens gaan zij vaker uit in groningen als er shows in de buurt zijn. Harstikke gezellige mensen

    15
    0
   • Nuchtere Blik zegt:

    Geinig.
    False Flag.
    Dat had de redactie wel ff kunnen checken nietwaar?
    Dan is het nu weer tijd voor een rectificatie Aan het adres van Tijl.
    En een dankjewel van Tijl aan Roddelpraat.
    Want als er over je geluld wordt ben je nog niet vergeten. Dus Tijs’ roem duurt weer ietsje langer.

    10
    0
   • Opsporingsbericht voor Charly zegt:

    Charly Luske is ook terecht.
    Die is ondergedoken in een sta-caravan bij Europarcs.
    Die had Tanja in westgraftdijk gekocht om te ontspannen op het water. Jammer dat je daar dood gaat van de muggen maar er is wel een overdekt zwembad bij de snackbar.
    Charly hoeft zich niet te vervelen.
    Momenteel is het best druk bij europarcs dus misschien valt er nog wat vers jong vlees te verschalken.
    Tanja zit toch gewoon thuis hahaha

    9
    0
 1. Respect ✌️ zegt:

  Ik heb best wel een hekeltje aan deze arrogante s.kkel, blijft maar proberen om grappig te doen maar is het nooit..Zijn die vrouwen die met hem bekken(kots kots) ontsnapt uit een inrichting ofzo?

  15
  9
 2. Patterson zegt:

  45 en naar de disco. 😂 Grappiger dan zijn bedoelde grappen. Op een sneue manier.

  7
  3
  • Dr. Hippochondria zegt:

   Zou Tijl dit ook weten?
   ANEURYSMA IN DE BUIKAORTA (AAA).
   WEES U BEWUST VAN DE SIGNALEN
   Uw aorta is de snelweg die het bloed vanaf het hart naar de rest van het lichaam voert: zorg dat de doorstroming goed blijft en denk vooruit. Als u een man van boven de 37 jaar bent met één of meer van de overige vier risicofactoren, raadpleeg dan uw arts. U kunt een aneurysma in de buikaorta (AAA, oftewel een verwijding van de aorta in de buik) ontwikkelen. Dit aneurysma kan onverwachts scheuren, met mogelijk overlijden tot gevolg.

   5
   1
 3. ir Anton zegt:

  Nou en. Doet ie goed. Afgunstig artikel en reacties. Terwijl de meeste reaguurders hier in het beste geval op zaterdagavond een vette ruftende zeug op de bank naast zich hebben liggen.

  4
  7
  • Echie zegt:

   En? Puur geluk. Diepgaande intelligente gesprekken afgewisseld met platte scheethumor. Ook ontmoet in de discotheek, maar meer geluk dan wijsheid. Had minder gekund. Gescheiden met kinderen en voorbij de veertig tussen de pubers in de kolereherrie. Nou heb ik al weinig met jaloersie. Maar ook vooral niet als ik hem zo zie. Eerder het overgestelde. Maar hij is mij niet. Ieder diertje zijn pleziertje. Sneu dat jij je fantasie nodig hebt om jezelf boven een ander te wanen. Op naar je spiegel en kijken tot je ziet wat ik bedoel. Tissue box maar meenemen. Want ik bespeur een tweespalt in je gedachten. Tussen wat jij vindt en doet. En zo je projectie en praat richt op anderen, waar in je de strijd wacht. Sterkte ingenieurtje. 👍 Volgende keer ook even zo het hoort een puntje. Of beter nog, zo het heurt, je titel(s) weglaten als het even kan. Niet chique.

   1
   0
 4. Raimon zegt:

  Ik ben totaal geen fan van die narcistische Beckand. Maar wat zien anderen in dat filmpje wat ik niet zie?

  4
  0
 5. Patterson zegt:

  De eikel. Straks gaan mijn kinderen of vrouw nog zeuren dat ik niet zo hip ben als Tijl. Terwijl ik wel leukere dingen te doen weet sinds ik de twintig passeerde. Overigens geen publieke ruimte. Mag je daar wel ongevraagd iemand filmen en publiceren zonder toestemming van het huis en de persoon? Ook op straat is dat al aan bepaalde regels gebonden. Zelfs in Nederland.

  0
  2
 6. Piet zegt:

  Als we dadelijk rijk en oud zijn, kunnen we nog gewoon tussen het jonge grut op de dansvloer gaan staan ziet Pietje.

  YEAHHH 😎

  1
  1

Reacties zijn gesloten.