Tijl Beckand staat strontlazarus te tongen

0114 Tijl Beckand

In Holy Moly te Breda stond de grappenmaker uitgebreid te kopkluiven met een hele jongedame. Ze wordt een jaar of 20 geschat en Tijl is 47, dus hij had een jong hertje geschoten. De beste man was zwaar bezopen en kon zijn handen van meerdere meisjesbillen niet afhouden.

Is dat dan allemaal een probleem? Wel nee, er is niets illegaals aan. Alleen vindt zijn vrouw het misschien minder leuk. Dat zou wel kunnen.

28 reacties op “Tijl Beckand staat strontlazarus te tongen

  • NAC Breda zegt:

   Idd, zijn 2e leg is bij Markell Helmann. Met haar schijnt hij tijdens zijn eerste huwelijk zes jaar een affaire te hebben gehad. Al die tijd leidde hij een dubbelleven. Pas toen hij werd gesnapt door de paparazzi gaf hij het toe. Meneer kan zijn handjes niet thuis houden blijkt dus opnieuw.

   3
   0
 1. P. Van Halen zegt:

  Drie seconden beeld?
  Ik zie geen kopkluiven.
  Meisjes billen… Nope.
  Issie bezopen dan?
  Nope….

  Nog één keertje kijken dan:
  Niks.

  Je kan net zo goed melden dat Tijl Beckand door een vliegende schotel werd getorpedeerd.

  Of dat Tijl Beckand een dikke shoarmarol stond weg te smikkelen

  Er is niks te zien in deze video.
  En nou ben ik het zat. Drie keer niet je best gedaan er wat leuks van te maken.

  De ballen.

  94
  7
  • ThruthBadour zegt:

   Wie? Tijl ist mir unbekannt.
   Tijl Maria Theresia Beckand. Hoort Tilly eigenlijk in het transformer blokje? Ik heb ze gezien met baarden waar Sinterklaas jaloers van wordt. Levenslang testosteron pilletjes slikken dat je seksistisch bent en jezelf niet accepteert voor zo je bent. Is wat.

   1
   1
 2. Aarsstulp zegt:

  Wat een paalzitter ben jij Jannie, dat je die arme man voor niets zo te kakken zet en wellicht in de problemen helpt!

  11
  3
 3. Anti EU klimaat-vaccinatiedictatuur zegt:

  Gewoon van iedere bn’er een video schieten en er een mooi schunnig verhaal van maken. Die bn’ers zijn toch allemaal hypocriete moraalpostels met bedrieglijke bedoelingen.

  10
  1
 4. Min Kortspringen zegt:

  Wat moet zo’n leuk jong ding met een veel te zware grijze dakduif van 47 die eruit ziet als 57, vraag je je af… Als hij nu humor had, maar dat heeft ie ook niet.

  4
  2
 5. Kwijltje op een Teiltje zegt:

  Deze Tijl Bekant is niet grappig. Maar sinds de Lama’s denkt Tijl van wel. Alleen vergat hij even dat de rest van de groep zijn domme grappen neutraliseerden. Hij is zo vol van zichzelf dat hij zich op Tv ontzettend aanstelt. Wat een druktemaker om niets. Kwijltje op een Teiltje. Al vaker is Tijltje gescheiden omdat hij op een ‘veel jongere collega’ viel. Dus dat is man’s eigen. Hij laat zich keer op keer gaan en is allerminst betrouwbaar.

  4
  0
 6. Gnoe zegt:

  Ik weet niet wat er precies gebeurd maar als dit onder uitgebreid kopkluiven wordt verstaan dan ligt de volgende te neuken op de stoep terwijl hij/zij een broodje eet

  3
  2
 7. Osamab zegt:

  Eerst bedroog hij zijn eerste vrouw en nu alweer zijn tweede vrouw en bij beiden heeft hij kinderen als ik het goed heb.
  Waardeloze vent dus.

  7
  1
 8. Sjinkie in de fik zegt:

  Beetje de weg kwijt deze RTL 4 beeldbuis kwelling.Bij de Lama s al een overbodige toevoeging,zonder enige humor.Lijkt me een naar figuur,zap m altijd weg,deze schuinsmarcheerder.

  2
  0
 9. Y. Kul- de Weijer zegt:

  Als het zo doorgaat met dit soort waardeloze clickbait artikelen, stop ik mijn maandelijke donatie van €5,- en neem ik een lidmaatschap bij Powned.

  1
  0

Reacties zijn gesloten.