Tijl Beckand staat strontlazarus te tongen

In Holy Moly te Breda stond de grappenmaker uitgebreid te kopkluiven met een hele jongedame. Ze wordt een jaar of 20 geschat en Tijl is 47, dus hij had een jong hertje geschoten. De beste man was zwaar bezopen en kon zijn handen van meerdere meisjesbillen niet afhouden.

Is dat dan allemaal een probleem? Wel nee, er is niets illegaals aan. Alleen vindt zijn vrouw het misschien minder leuk. Dat zou wel kunnen.

28 reacties op “Tijl Beckand staat strontlazarus te tongen

 1. P. Van Halen zegt:

  Drie seconden beeld?
  Ik zie geen kopkluiven.
  Meisjes billen… Nope.
  Issie bezopen dan?
  Nope….

  Nog één keertje kijken dan:
  Niks.

  Je kan net zo goed melden dat Tijl Beckand door een vliegende schotel werd getorpedeerd.

  Of dat Tijl Beckand een dikke shoarmarol stond weg te smikkelen

  Er is niks te zien in deze video.
  En nou ben ik het zat. Drie keer niet je best gedaan er wat leuks van te maken.

  De ballen.

  94
  7
  • ThruthBadour zegt:

   Wie? Tijl ist mir unbekannt.
   Tijl Maria Theresia Beckand. Hoort Tilly eigenlijk in het transformer blokje? Ik heb ze gezien met baarden waar Sinterklaas jaloers van wordt. Levenslang testosteron pilletjes slikken dat je seksistisch bent en jezelf niet accepteert voor zo je bent. Is wat.

   1
   1
 2. Anti EU klimaat-vaccinatiedictatuur zegt:

  Gewoon van iedere bn’er een video schieten en er een mooi schunnig verhaal van maken. Die bn’ers zijn toch allemaal hypocriete moraalpostels met bedrieglijke bedoelingen.

  10
  1
 3. ShirmaMousse zegt:

  De RP-site is passé vrees ik.. Verzonnen items, telkens hetzelfde groepje slachtoffers…
  Ik ben dol op de uitzendingen, maar de stukjes/items zijn gewoon slecht.

  Zoals ik al eerder opperde:

  OF echte scoops op de site OF het houden bij uitzendingen, wellicht op maandag en vrijdag. (Want eerlijk is eerlijk zo druk heeft RP het niet)

  18
  3
 4. Min Kortspringen zegt:

  Wat moet zo’n leuk jong ding met een veel te zware grijze dakduif van 47 die eruit ziet als 57, vraag je je af… Als hij nu humor had, maar dat heeft ie ook niet.

  4
  2
 5. Robbie zegt:

  Ik raad de Holy Moly iedereen aan!!! Het is er gezellig, het eten is lekker en je kan er zuipen tot je rollend over straat gaat!!!! Verder tja Tijl ik zie niks dus kan daar dan niks over zeggen……..

  3
  0
 6. Kwijltje op een Teiltje zegt:

  Deze Tijl Bekant is niet grappig. Maar sinds de Lama’s denkt Tijl van wel. Alleen vergat hij even dat de rest van de groep zijn domme grappen neutraliseerden. Hij is zo vol van zichzelf dat hij zich op Tv ontzettend aanstelt. Wat een druktemaker om niets. Kwijltje op een Teiltje. Al vaker is Tijltje gescheiden omdat hij op een ‘veel jongere collega’ viel. Dus dat is man’s eigen. Hij laat zich keer op keer gaan en is allerminst betrouwbaar.

  4
  0
 7. Gnoe zegt:

  Ik weet niet wat er precies gebeurd maar als dit onder uitgebreid kopkluiven wordt verstaan dan ligt de volgende te neuken op de stoep terwijl hij/zij een broodje eet

  3
  2
 8. Osamab zegt:

  Eerst bedroog hij zijn eerste vrouw en nu alweer zijn tweede vrouw en bij beiden heeft hij kinderen als ik het goed heb.
  Waardeloze vent dus.

  7
  1
 9. Sjinkie in de fik zegt:

  Beetje de weg kwijt deze RTL 4 beeldbuis kwelling.Bij de Lama s al een overbodige toevoeging,zonder enige humor.Lijkt me een naar figuur,zap m altijd weg,deze schuinsmarcheerder.

  2
  0
 10. Y. Kul- de Weijer zegt:

  Als het zo doorgaat met dit soort waardeloze clickbait artikelen, stop ik mijn maandelijke donatie van €5,- en neem ik een lidmaatschap bij Powned.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.