Instagram

Linda de Mol woest na betrapt te zijn met Jeroen Rietbergen in Parijs

Linda de Mol woest na betrapt te zijn met Jeroen Rietbergen in Parijs

Linda de Mol woest na betrapt te zijn met Jeroen Rietbergen in Parijs. De twee zijn met elkaar aan het genieten, maar Linda is weer eens boos. Ze had het namelijk graag privé willen houden. Dat is begrijpelijk, want het wordt haar vast niet in dank afgenomen dat ze toch nog met vieze Jeroentje is.

Betrapt in Parijs

Woensdag, de dag na Valentijnsdag, werden Linda de Mol en Jeroen Rietbergen samen betrapt op een terras in Parijs. Al een hele tijd werd (vooral door Yvonne Coldeweijer) geroepen dat de twee al romantisch aan het reizen waren door Chili en Zuid-Afrika. Of eigenlijk was het vooral bedoeld om onder te duiken. En dat blijkt nu weer, want de twee zijn in Parijs gespot en daar is Linda de Mol niet van gediend.

Een kijker van Shownieuws stuurde een foto door naar het programma. “Die kijker zegt: ‘Ik zit daar op een terras en wie komen daar aan lopen? Linda de Mol.’ Toen viel ze natuurlijk al van haar kruk, maar toen kwam Jeroen daar ook nog achteraan. Ze gingen pontificaal voor haar zitten en toen heeft ze deze foto gemaakt, die we van hen kunnen laten zien. Voor het eerst dus weer samen”, aldus Bart Ettekoven in Shownieuws.

Linda de Mol woest na betrapt te zijn met Jeroen Rietbergen in Parijs

Niet haar management, maar Linda zelf geeft antwoord op de geruchten op haar eigen gepaste passief-agressieve toon: “Ik ben niemand een verklaring schuldig: dit gaat namelijk over mijn privéleven. Het enige dat ik erover wil zeggen is dat ik na een jaar tot de conclusie gekomen ben dat ik iets uit te zoeken heb. En daar wil ik het bij laten.” Haha! Deze vrouw is toch niet meer serieus te nemen?

Veilig onder het dak van John de Mol

Shownieuws is natuurlijk een programma dat onder het dak van John de Mol functioneert. Hij zal daarom heus op de hoogte zijn gesteld van het nieuws. Al was dat voor hem heus niet verrassend, want hij weer natuurlijk best dat zijn zus met Jeroen aan het knuffelen is. Waarschijnlijk wilde hij het liever onze zijn dak naar buiten brengen dan dat het elders zou gebeuren. Patty Brard probeert het ook nog even goed te praten: “Ik vind wel dat we erg moeten benadrukken dat het feit dat zij iets aan het uitzoeken zijn natuurlijk eigenlijk niets te maken heeft met dat ze het feit waar hij van beticht wordt niet zou zien als erg.”

Natuurlijk sluit Dyantha Brooks zich daarbij aan: “Ja, als Linda en Jeroen weer een relatie zouden krijgen, zegt het niet dat zij zegt: het is allemaal oké wat er is gebeurd. Dat is wel belangrijk om te benadrukken.” Ze willen immers ook graag dat hun salaris nog betaalt wordt aan het einde van de maand. Erg betrouwbaar is dit natuurlijk (verrassend genoeg) niet.

‘Het kan ze niks meer schelen’

Opvallend is wel dat het stel gespot is bij het bekendste café van Parijs. “Ja, Les Deux Magots. Als het je dan niet meer kan schelen, dan moet je daar gaan zitten, want dan weet je zeker dat je gespot wordt. Tenminste, de kans is groot dat daar Nederlanders aanwezig zijn”, legt ons Patty uit. Gelukkig vertoeft Yvonne Coldeweijer momenteel met haar vriendje in Parijs. Hoe geweldig zou het zijn als ze elkaar tegenkomen?

Nog geen reacties