Instagram

Ferry Doedens beschuldigt Koen Pieter van Dijk: ‘hij verkocht zijn horloge voor drugs’

Ferry Doedens beschuldigt Koen Pieter van Dijk: 'hij verkocht zijn horloge voor drugs'

Gisteren kwam een nieuwe aflevering online van dat vreselijke programma van RUMAG. Met die Iraanse nicht in de hoofdrol. Daaruit bleek: Ferry Doedens beschuldigt Koen Pieter van Dijk. Volgens de gevallen GTST-ster heeft Koen zijn horloge toentertijd verkocht voor drugs. Koen reageert.

Ferry Doedens beschuldigt Koen Pieter van Dijk

In de aflevering van RUMAG. ging het gisteren in een gesprek met Ferry Doedens over Koen Pieter van Dijk. De twee waren ooit namelijk snuif vriendinnen, maar ze kregen ruzie en spraken elkaar nooit meer. Fawry is wel even benieuwd: “Hoe is de relatie tussen jullie nu? Hij heeft het gehad over jou in zijn boek.” Ferry heeft het zogenaamd niet gelezen, maar hij weet wel waar het over gaat. “Oh, dat is heel lang geleden, joh. Met de gaypride in Londen… Toen op een gegeven moment was hij achterna gezeten door mensen, was hij bestolen van zijn horloge… En dat ik er toen niet voor hem was…”, aldus Ferry Doedens.

‘Hij verkocht zijn horloge voor drugs’

Maar Ferry verdedigt zichzelf gelijk op een bijzondere manier: “…maar ik kan het gewoon in één zin ontkrachten: die jongen heeft toen gewoon zijn horloge verkocht voor cocaïne, denk ik. En ik heb hem nooit gesproken daarna.”

Volgens Koen is het grootse onzin

En dat is natuurlijk een vrij pittige uitspraak. Koen Pieter van Dijk stuurt tekst en uitleg naar Fawry. Hij verklaart: “Ik hoef jou natuurlijk niet uit te leggen dat dit niet waar is. Ik ga me hier ook helemaal niet in verdedigen. Die meid is één en al wrok. Misschien kan ze dit indianenverhaal gebruiken in één van haar theatershows. Dan verkoopt het misschien wel uit. Geef dat maar aan haar door.”

Waar rook is, is vuur

De twee zijn beiden onbetrouwbare junkies, maar laten we niet vergeten dat iemand anders eerder al met een soortgelijk verhaal naar buiten kwam. Is dit een ‘waar rook is, is vuur’-situatie? Koen… Je hebt een bepaald verleden. Daar passen deze ‘indianenverhalen’ dan wel weer goed bij. Dat laat overigens niet weg dat Ferry zelf natuurlijk ook een debiel is. Bekijk het fragment hieronder.

Watch on YouTube

Nog geen reacties