Linda de Mol onder vuur met haar nieuwe dramaserie Five Live

Five Live Linda de Mol

Linda de Mol onder vuur met haar nieuwe dramaserie Five Live. Dat heeft voornamelijk te maken met het feit dat ze een look-a-like Angela de Jong op lugubere wijze laat verongelukken.

AliExpress-versie van De TV Kantine

Niet alleen het feit dat Angela nagedaan wordt (én verongelukt) is wat slecht is aan de serie. Het wordt op internet ook volop bekritiseerd, omdat het gewoon belachelijk slecht is. De kijkcijfers van de eerste aflevering waren goed, omdat het geprogrammeerd werd na kijkcijferkanon Miljoenenjacht. Inhoudelijk gezien bleek het echter een gigantische mislukking.

Verschillende mensen noemen het een AliExpress-versie van De TV Kantine en daar kunnen we het moeilijk mee oneens zijn. Mensen die het nog niet gezien hebben, zullen zich afvragen hoe je een AliExpress-versie kan maken van een programma zoals De TV Kantine. Tegen die mensen zouden we willen zeggen: ‘kijk het en je begrijpt de gelijkenissen meteen’. Oh, nee, gelijkenissen berusten op louter toeval, natuurlijk.

Het werd de laatste tijd al steeds duidelijker dat Linda niks anders is dan een gevallen tv-koningin, maar dit bewijst het eens te meer. Wij hebben geprobeerd naar Five Live te kijken, om journalistieke redenen, maar je voelt plaatsvervangende schaamte door je lichaam gieren.

Angela de Jong look-a-like

De Telegraaf plaatste een video online waar op te zien is dat Linda zegt dat eventuele gelijkenissen op toeval berusten. Van tevoren zegt ze al dat ze nooit zal toegeven dat iemand nagedaan wordt. Dat was al een opvallende opmerking, maar na de uitzending van gisteren weten we zeker dat ze Angela de Jong hier nadoet.

Angela de Jong wordt nagedaan onder de naam ‘Ellen Boetselaar’ en het personage van Lin zegt hierover: “Ellen Boetselaar? Nee, jongens, niet weer die burgertrut die overal verstand van denkt te hebben hoor. Met die suffe columns van d’r.” Zo zegt ze ook dat ze ‘die vrouw zó niet trekt’ en valt ze het karakter halverwege af totdat er een studiolamp op haar hoofd valt.

Kinderachtige manier om een vete uit te vechten

Linda heeft een hekel aan Angela en dat is algemeen bekend, maar om nou op zo’n kinderachtige manier je vete uit te vechten… Dat wordt door niemand op het internet gewaardeerd.

Een van de tv-kijkers plaatst: “Wat nog het meeste verbaast: zóveel mensen die aan zo’n productie werken en niemand die roept: ‘Hé Linda, hartstikke leuk en aardig, maar die rip-off van Angela de Jong met een lamp op haar hoofd laten eindigen aan het slot, zou je dat nou wel doen?’. Verbaas ik me echt over.”

UPDATE: Angela de Jong reageert

In haar column in het AD reageert Angela de Jong erg sportief op de serie van Linda. “Laten we eerlijk zijn: mij met een bebloede schedel voor dood laten eindigen aan een talkshowtafel is niet alleen de natte droom van Linda de Mol, maar sowieso van al haar collega’s bij Talpa en driekwart van haar overige collega’s in de Hilversumse slangenkuil. Daar kan ik wel tegen”, schrijft ze.

Daar houdt het niet mee op. Angela schrijft: “Want die trouwe jaknikkers zeggen nooit dingen als: ‘Sorry Lin, je bent als actrice niet goed genoeg voor deze hoofdrol.’” Ze vervolgt: “Laat staan iets als: ‘Therapeutisch is het heel goed om je frustraties over alles en iedereen in de showbizzwereld van afgelopen maanden en jaren van je af te schrijven in een dramaserie of editorial, maar dit gaan we voor je eigen bestwil niet uitzenden of publiceren. We gunnen je een betere comeback.’”

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

25 reacties op “Linda de Mol onder vuur met haar nieuwe dramaserie Five Live

 1. Jerom zegt:

  Lin probeert krampachtig te scoren op Tv. Maar Tv is passe. Wat niet passe is. Is haar relatie met vieze Jeroen. Het is wachten totdat hij weer geïntroduceerd wordt in de media. Dat gaat niet lang meer duren.

  25
  0
  • Harjo Thijs zegt:

   Jeroen heeft een lul zo dik als een jampot… Linda een kontgat zo groot als een regenpijp. Tuurlijk zijn die allang bij elkaar. Wat moet Linda dan? Naar de Beach Boys in Kenia?!?

   25
   1
   • Poen zegt:

    Linda valt op foute mannen. Maar geef dan toe dat je nog een setje bent met Jeroen. Want als BN’er met zat geld kan ze nagenoeg elke man krijgen. Als ze wil uiteraard.

    7
    0
   • Joop zegt:

    Vieze Jeroen is niet fout. Het is een sukkel.

    Maar wél een aukkel met een eigen vermogen van €30 miljoen op de bank.
    Kijk, daar houdt Linda wel van.

    6
    0
   • Stad zegt:

    30m? Dat zegt Shownews zeker. Programma van de molletjes. Als je 30m hebt ga je niet terug bij je ouders in Zeeland wonen. Maar huur je per direct een gestoffeerd appartement voor 1.5k ergens in de stad.

    6
    0
   • Hansie zegt:

    Laat dat geld en die je daar mee kan krijgen nou juist hinderlijk zijn. Kijk vieze jeroentje. Leuke jongen spelen bij haar en familie. Maar eigenlijk vieze jeroentje die ze zonder bedrijf en kapitaal geen last van hadden gehad.

    2
    0
  • BAGGER TV zegt:

   Als je broer alles wat je doet op tv dumpt, ben je dan een ster of heb je gewoon de juiste connecties?

   3
   0
 2. Pieter zegt:

  Heikel hoe Lin probeert de tv-kantine te imiteren terwijl ze de timing en de punchline mist.

  Tenenkrommend slecht vond ik het.
  En ik heb écht geen smaak.

  8
  0
 3. Hubertus Hoogland zegt:

  Vieze Jeroen moet nog voor de rechter verschijnen voor alle aanrandingen.

  Bijzonder dat Linda desondanks weer op tv is terwijl de slachtoffers van Vieze Jeroentje thuis zitten en nog steeds niet weten waar ze aan toe zijn.

  5
  0
  • Roddelmeid zegt:

   Dat denk je echt? Kijk naar de Mol en Roddelpraat. Die verderfelijke familie de Mol gaat schade claims eisen waardoor die meiden hun keutel intrekken. Er komt echt geen straf. Marco B. Danny de M. Allemaal hetzelfde trucje.

   8
   1
 4. Floris Weyers zegt:

  Ga dit allemaal niet lezen Jan, te lang en niet interessant. Schrijf nog maar eens over onze gezamelijke passie: Tranny’s.

  2
  4
 5. Breekeijzer zegt:

  ❎ Martijn Nieman
  ❎ Marco Borsato
  ❎ Ali Bouali
  ❎ Vieze Jeroentje

  Linda de Mol wist al die tijd al wat er speelde achter de schermen.. Daarom:
  ❎ Linda de Mol

  11
  0
  • Kleintje pils zegt:

   Laten we vaak deze namen noemen,hoop dat Tim Hofman weer een update geeft en John de Mol uitnodigd voor een interview

   0
   0
 6. Fan van roddelpraat zegt:

  Wat een zeldzaam enge familie is de Mol toch. Trouwens ik heb even gekeken naar het acteer werk van Linda. Niet om aan te gluren en het stoorde mij zo dat ik zeer snel uitgezet. Vreselijk show

  5
  0
  • Noa Valuuh zegt:

   Linda kan helemaal niet acteren. Maar ons kent ons bij broertje Sjon.
   Zelfde geldt voor VI. Daar moet ineens dochterlief: Noa meedoen bij de leukste items. Terwijl Tom Staal en Dennieboy stukke beter zijn/waren.

   12
   0
 7. Bigblackcocksmatter zegt:

  Ik zal Linda zo ongelooflijk lang en diep in haar reet neuken dat ze spijt heeft, dat ze gisteren witte bonen in tomatensaus heeft gegeten. Ze zal een paar weken moeilijk lopen en durft niet te niezen.

  5
  3
 8. Mike zegt:

  Fam. De Mol = liegen = bedriegen = niet zuiver zakendoen = elke dag over de schouder kijken etc etc

  2
  0
  • Verdwijn zegt:

   Ach ja. Aangezien er geen hond meer naar de Tv kijkt. Sjon elke dag 2 pakjes wegsmoort en .Jr elke nacht zijn hele tafelblad met wit op-snottert. Gaat het niet lang meer duren of ze zorgen dat ze zelf verdwijnen.

   4
   0
 9. Jan Boos: bange (ham)burger zegt:

  De familie de Mol is het ultieme uitvloeisel van de decadentie en aftakeling van Nederland.

  3
  0
 10. BAGGER TV zegt:

  Het probleem voor Linda is dat de reality soap van de familie de Mol zelf de tv serie van te voren al heeft overschaduwd en ingehaald. De realiteit is veel ranziger, sappiger en harder.

  3
  0
 11. WAT EEN ELLENDE zegt:

  Er zijn in het buitenland zo ontzettend veel goeie series gemaakt over de televisiewereld. Dit is er niet een van. Dit is typische John de Mol lach of ik schiet carnavalshumor uit de jaren tachtig. Het is met de botte bijl oubollig en achterhaald.

  1
  0
 12. LINDA PUNT UIT. zegt:

  Die serie is veel te gemaakt en vergezocht. Mensen willen gewoon de rauwe roddels en scoops zonder al die pretentieuze lijntjes en ingebeelde grachtengordel karakters.

  1
  0

Reacties zijn gesloten.