Linda de Mol laat Jeroentje weer binnen

Het is officieel: Linda de Mol laat Jeroentje weer binnen

Het is officieel: Linda de Mol laat Jeroentje weer binnen. Ja, ze heeft Jeroentje dus weer binnen gelaten. Na alles wat hij heeft gedaan is dit voor de meeste mensen toch zeer onbegrijpelijk. Al was Lin al op de hoogte van zijn gerommel bij The Voice, dus eigenlijk was het voor haar sowieso al geen nieuws. Maar het stukje Ilse de Lange was wel nieuw voor haar.

“Iedereen in het Gooi is verbijsterd. (…) Niemand kan er met zijn pet bij. Eigenlijk hoopt iedereen dat Linda zich alsnog bedenkt. Maar ze zien elkaar geregeld.” Aldus een ‘goede bekende’ van Lin.

Yv Cold had naar buiten gebracht dat Jeroentje het zou doen met Ilse de Lange (die overigens om de hoek woont). Een bekende van ons Lin vertelt in de Story: “Linda heeft deze geruchten ook gehoord. Ze heeft Jeroen hiermee geconfronteerd en hij ontkent alles. Niemand weet of het echt gebeurd is, maar Linda gelooft Jeroen die gezegd heeft dat er nooit iets is gebeurd. Ze twijfelt niet aan hem. Voor velen is dat onbegrijpelijk.”

Je zou toch bijna een beetje medelijden gaan krijgen met die vrouw, want wat is dit toch weer ongelofelijk triest zeg… Lin heeft niet gewoon een bord, maar een hele servieskast voor d’r kop.

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

20 reacties op “Linda de Mol laat Jeroentje weer binnen

  • Bigblackcocksmatter zegt:

   Ik denk dat linda de pinda gewoon weer eens in haar reet vol gejakkerd wil worden met warme mannenpap.

   23
   2
  • Tv zegt:

   Dit kon je toch al van km’s zien aankomen. Deze 2 zijn nooit uit elkaar geweest. Puur het beeld wat ze willen creëren dat ze zogenaamd uit elkaar zijn geweest. Nu is de storm gaan liggen. Volgende stap is hem weer rustig aan introduceren op Tv.

   8
   0
 1. K0nts3ks1sl3kk3r zegt:

  Het is officieel: Joyce zit in de ontkenningsfase. Ondanks bergen bewijs gelooft ze Jantje Roos op zijn varkensoogjes dat hij zelf geen schuinsmarcheerder is.

  0
  14
 2. Woeste Willem zegt:

  Ach,… over twee maanden zit hij weer in een programma, over drie maanden in een talkshow en over vier maanden zit die met ze klauwen aan andere wijven.

  22
  0
 3. jaq congac zegt:

  Waarschijnlijk komt er binnenkort zo’n intervieuwtje op tv van linda met vieze jeroentje.. met net zulke vragen als met het marco b interview.. zeer kritisch 😂😂

  14
  0
 4. Marco B. zegt:

  Geachte RP vrienden, het in deze wereld heel normaal hoor. Vreemdgaan, coke snuiven en net doen of je van niets weet. Maar de heilige graal is en blijft een meisje van 16 jaar. Heerlijk, #nu_al_weer_zin_in.

  1
  5
 5. @Jan-waar-blijft-de-extra? zegt:

  Volgens mij is dit pas het topje van de ijsberg over deze walgelijke (satanistische) familie. Ben benieuwd wanneer de echte beerput opengaat.

  6
  1
 6. 040 de gekste zegt:

  Zo hey, zat thuis ff te fantaseren zag zo’n mature filmpje met zo’n ouwe cougar net Linda met grote n€gers, zo jonge, zo in die kont hey da’s wel geil nie.

  0
  2
 7. Jeroen van Rietbergen zegt:

  Ik zal deze sn0l zo haar in haar reet neuken dat ze huilend en strompelde me slaapkamer verlaat. En dat ze drie weken niet durft te bouten van de pijn.

  2
  3

Reacties zijn gesloten.