Instagram

Lil Kleine ziet zijn zoontje weer en deelt emotioneel bericht

Lil Kleine ziet zijn zoontje weer en deelt emotioneel bericht

Lil Kleine ziet zijn zoontje weer en deelt emotioneel bericht. Over een aantal dagen brengt hij een nieuw nummer uit met rapper Boef. Hij laat alvast weten dat hij in dit nummer zijn verhaal doet over de situatie met zijn ex Jaimie Vaes.

Emotioneel bericht van de dwergrapper

‘Natuurlijk’ is muziek de ‘uitlaatklep’ voor Lil Kleine. Dat maakt hij nog eens duidelijk bij het Instagram-bericht dat hij gisteren had geplaatst. Het was aan de andere kant ook zijn ondergang. “Dit bracht mij ontzettend veel moois maar had ook een donkere kant. Roem, geld, drank en drugs is een gevaarlijke cocktail. Vanuit die cocktail ben ik in een relatie gestapt. In die relatie is het slechtste van ons beide naar boven gekomen maar is ook het allermooiste wat er is ontstaan. Lío”, schrijft hij.

‘Het is een nachtmerrie geweest’

Hij vervolgt met zijn emotionele bericht: “De pijn en gemis die ik een jaar lang heb gevoeld omdat ik hem niet kon zien of spreken is echt een nachtmerrie geweest. Maar hij is ook de reden dat ik de strijd met mezelf aan ga en probeer een beter mens te zijn die betere keuzes zal maken. Ik zal nooit de ideale schoonzoon zijn. Maar ik wil mezelf ook nooit meer verliezen.” Dat is een mooie realisatie. Een beetje laat, maar goed…

‘Ik heb heel lang getwijfeld’

Over een aantal dagen brengen Lil Kleine en rapper Boef een nieuw nummer uit. Hierover zegt Jorik: “Ik heb heel lang getwijfeld of ik de tekst op de single van Boef moest doen. Zeker nu ik eindelijk weer contact heb met mijn kind. Maar dit komt uit mijn hart en moest er een keer uit. Ik ben al heel lang stil, en heb nooit mijn mond opengetrokken, of met modder gegooid. Er zijn zoveel verhalen over mij waarin ik mezelf totaal niet herken. Op dit nummer vertel ik mijn kant van het verhaal.” Natuurlijk zijn we ontzettend benieuwd naar dit verhaaltje.

Wijze woorden van Jorik Scholten

Jorik Scholten besluit zijn Instagram-post met ontzettend wijze woorden af te sluiten: “Aan het einde van de dag zijn we allemaal verantwoordelijk voor onze eigen keuzes. Voor mij is dit nummer een manier geweest om een hoofdstuk af te sluiten en hoop ik dat de toekomst er voor iedereen positief uit ziet.” Mooi gezegd, jochie. Misschien is het dan wel slim om de vrouwtjes in de toekomst niet meer op een verkeerde manier aan te raken.

Lil Kleine ziet zijn zoontje weer

In zijn verhaal op Instagram deelde hij gisteravond ook nog een screenshot van een videogesprek tussen hem en zijn zoontje Lío. Hij schrijft erbij: “ik hou zoveel van jou”. Lief, maar dit is niet de tekst die Lío later op het internet terug zal lezen. Dan zijn hier voornamelijk heftige video’s te vinden. Waarom dit op Instagram gedeeld moet worden, mag god weten. In ieder geval lijkt het videobellen nu goed te gaan. Benieuwd waar dit verder op uit zal gaan lopen.

View post on Instagram
 

Nog geen reacties