Rapper Boef: ‘Jan Roos is k*t racist’

roddelpraat-camera

Nou nou nou nou NOU! Moet dat allemaal weer zo banaal, beste rapper?

We weten niet precies wat deze rapper nu weer dwarszit. Is ‘ie boos omdat we zijn coin hebben exposed en openbaarde dat hij cryptokritici bedreigd en adresgegevens online gooit? Of omdat we geregeld refereren aan het feit dat hij vroeger mensen afperste en wietzolders bouwde? We weten het niet. We weten wel dat de camera van RoddelPraat is genakt op Mallorca en dit voor veel vreugde zorgt bij Mocro’s in de comments van @ParraTV. Doe eens lief! RoddelPraat is van en voor iedereen (met humor).

83 reacties op “Rapper Boef: ‘Jan Roos is k*t racist’

 1. De omhooggewerkte schoolmeester zegt:

  Grote woorden voor iemand die zijn eigen naam nog fout zal spellen. Kan deze mohammedaan het niet gewoon houden bij het maken van VMBO muziek (en/of nog lager)?

  P.S. Iedere ouder die zijn kleine Djylianio of Tjialishia naar deze muziek laat luisteren moet zich kapot schamen.

  85
  3
 2. Donald Trump zegt:

  Het land uit met dit soort tyfus tuigh. Papieren inleveren en binnen een dag op het vliegtuig. Als-ie meewerkt mag ie z’n fondsen meenemen.

  36
  5
 3. Barry Pooter zegt:

  Wie is dat? Boef? Maar de wereld is toch verrot. Stiekem van binnen is iedereen een racist. De paus, de koning, Rutte en alle aandachtshoeren die zich BNN’ers noemen. Daarom lachen ze schijnheilig. Jan ga zo door.

  18
  0
 4. Dry_Patty zegt:

  Boef pak even een woordenboek!! Dat iemand jou afzeikt omdat je losse handjes hebt en je niet kan gedragen, is dat geen racisme. Hij heeft gewoon gelijk en dat kun je niet hebben. Walgelijk pis ventje!!

  39
  0
 5. Bob zegt:

  Mensen van kleur denken dat het beschuldigen van racisme een soort vrijkaart is om gelijk, acceptatie of respect te krijgen, dat is toch echt een misvatting. Mensen pissen tegenwoordig op het woord racisme omdat het te pas en te onpas gebruikt word en zo de werkelijke betekenis verliest. Boef denkt waarschijnlijk ook dat hij tot een ander ras behoort dan Jan Roos, dan ben je wel ongelofelijke dom.

  23
  0
 6. VVD minderheid zegt:

  Wat is het toch een boefje, niet lief. Toch geen taal voor een Nederlandse rapper. Mond spoelen en nu weer hitjes schrijven voor de kindertjes.

  7
  1
 7. Maarten zegt:

  Boef: crimineel, seksist, masochist
  Jan is dik en lelijk maar zeker geen racist. Hij ageert alleen tegen hypocriete woke figuren die geregeld een kleurtje hebben maar net zo goed brand hij politiek correct links Nederland af.

  6
  1
 8. Fitz Gerwitz zegt:

  Roddelpraat camera gestolen. Gaat Tukkertje nu een GoFundMe-actie starten om een nieuwe* camera te bekostigen?

  *max 6000 yoyos, alles daarboven komt in een speciaal potje waaruit Jans mediatraining bekostigd wordt.

  3
  0
 9. Jehond zegt:

  Wat het een onderwatercamera? Die verdwijnen namelijk wel vaker. Komen dan weer boven water als je thuis bent en het verzekeringgeld op je rekening hebt staan. Heeft boefje geen verstand van en niks met racisme te maken. Boef kan zich beter bemoeien met zijn eigen zaken. Leuke liedjes maken voor de telefoonkindertjes.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.