Televisie

Lil Kleine is sprakeloos: ‘ik had dit niet verwacht’

Lil Kleine is sprakeloos: 'ik had dit niet verwacht'

Lil Kleine is sprakeloos en waarom? We zijn weer aangekomen bij de tijd van het jaar waar iedereen zijn ‘Spotify Wrapped’ in hun verhaal op Instagram deelt. Inmiddels zie je bijna niks anders meer voorbij komen. Ook Jorik Scholten deelt de statistieken van zijn Spotify en is zeer verbaasd.

Gecanceld

Jorik Scholten (Lil Kleine) werd ‘gecanceld’ toen een filmpje uitlekte waar op te zien was hoe hij zijn vriendin (en moeder van zijn kind) met haar hoofd tussen een autodeur klemde. Er kwam nu duidelijk naar buiten dat hij Jaimie Vaes veelal mishandelde. De twee gingen uit elkaar en de dwergrapper zocht hulp om van zijn agressieprobleem af te komen.

Geschrokken van de statistieken

Vanaf dat moment was het ‘not done’ om Lil Kleine te streamen, maar uit de statistieken van Spotify blijkt nu toch een andere uitkomst naar boven te komen. Volgens het platform had hij dit jaar nog 7,9 miljoen luisteraars en werd zijn muziek 191,9 miljoen keer gestreamd in 182 verschillende landen. Hij is daar zelf ook van ‘geschrokken’ en had niet verwacht dat het nog zo veel zou zijn.

Lil Kleine is sprakeloos

“Jongens… Ik zeg jullie eerlijk: dank jullie wel voor dit, man. Dit doet mij heel goed om te zien dat er zo veel wordt geluisterd nog, dat er zo veel is geluisterd… Dit geeft mij heel veel motivatie om met een nieuw album te komen. We gaan het hardste album tot nu toe maken voor jullie”, aldus Jorik in zijn verhaal op Instagram. “Ik waardeer het echt enorm. Dank jullie wel vanuit de grond van mijn hart. Ik ben even sprakeloos, man.”

‘Verbaasd’

Zullen we dan maar gewoon met z’n allen doen alsof hij dit niet allang wist? De statistieken van je eigen Spotify-pagina kan je namelijk inzien en je krijgt er ook naar betaalt. Hij heeft dus ook geld op zijn rekening gekregen wat meetbaar is aan dit aantal streams, maar goed. Hij is ‘verbaasd’.

Gekochte streams?

Er gaan nu zelfs geruchten rond dat Lil Kleine zijn streams zou hebben gekocht of op wat voor manier dan ook zou hebben gefaked, maar daar geloven wij niet in. Hij zal heus nog vaak genoeg zijn gestreamd. Alleen zijn verbazing kunnen we maar weinig van begrijpen. Wat denken jullie?

[sc name=”lil_kleine_story_spotify”][/sc]

Nog geen reacties