Relletjes

Privé beweert nu ook dat Rachel Hazes liegt

Privé beweert nu ook dat Rachel Hazes liegt

Yvonne Coldeweijer bracht een brief naar buiten die André Hazes aan Sarah van Soelen had gericht. En niet alleen dat…, ze gaf mama Hazes de schuld van het uitlekken van de brief. Daar was mama zo woest over, dat ze Yvonne wilde aanklagen. Toch komt een roddelblad nu met dezelfde bewering. Privé beweert nu ook dat Rachel Hazes liegt.

‘Break up-brief’

Volgens Yv Cold zou André Hazes de relatie met zijn moeder hebben verbroken, omdat zij een privé-brief zou hebben uitgelekt. Het gaat om een ‘break up-brief’ die Dreetje aan Sarah van Soelen schreef. Die brief belandde plotseling bij Yvonne op de deurmat. Wie o wie had dat gedaan? Yvonne beweert dat Rachel zelf de brief heeft uitgelekt naar haar.

Mama Hazes is woest

Rachel Hazes was woest over deze beweringen en stuurde een advocaat op Yvonne af. Ze moest haar YouTube-video over dit onderwerp meteen verwijderen. Yv Cold verwijderde de video van haar kanaal om op dat moment het grootste gezeik te vermijden, maar ze stapte nog steeds niet helemaal van haar statement af.

Privé beweert nu ook dat Rachel Hazes liegt

Grappig is dat het weekblad Privé nu in hun nieuwste editie met precies dezelfde beweringen komt aanzetten. ‘Een goed ingevoerde bron’ (zoals Privé dat noemt) komt in het blad aan het woord: “Zij heeft er belang bij. André is er stuk van dat nu zelfs mensen die hij altijd blindelings heeft vertrouwd informatie over hem naar buiten brengen.” Ook het blad denkt dus dat mama de brief heeft uitgelekt. Zou het echt zo zijn dat een moeder haar zoon op deze manier een mes in de rug steekt?

Rachel Hazes heeft een hekel aan Monique Westenberg

“De reden van het lekken van de brief zou zijn dat André, zoals Privé in de afgelopen maanden al meerdere keren schreef, opnieuw ontzettend close is met Monique en dat zou Rachel niet trekken”, wordt in het blad beweert. En dat lijkt wel heel erg op de beweringen die Yv eerder ook al deed, vind je niet?

Opvallend verraad

Privé noemt het ook opvallend dat de brief precies uitlekte nadat Rachel en ex-vriendin Sarah van een gezamenlijk uitje hadden genoten. De bron van het blad durft zelfs nog een stapje verder te gaan: “Misschien is het plan met die brief hier uitgedacht.” Tja, dat zou natuurlijk zomaar kunnen…

Volgens de bron zou Hazes jr. woest zijn geworden op zijn moeder nadat hij dit verraad had ontdekt. “André heeft zijn moeder hiermee geconfronteerd en dit is een enorme ruzie geworden. André heeft zijn belangrijkste spullen gepakt en is vertrokken naar Berkel en Rodenrijs, waar hij door Monique met open armen is ontvangen”, vertelt de bron. We wisten ook al dat hij bij mama vetrok en bij Moon vertoefde, maar dit…

Waar rook is…

Privé beweert nu ook dat Rachel Hazes liegt. Dat is een ding wat zeker is. En kom op… Het kan toch niet zo zijn dat meerdere mensen dit nu stellig beweren terwijl het niet waar zou zijn? Waar rook is, is vuur zeggen we altijd maar. En dit keer is het onmogelijk om nog een hand voor ogen te zien. Nu leunen we achterover en wachten we af of Rachel Hazes ook een zaak tegen Evert Santegoeds gaat beginnen nu dit ook beweert is in Privé.

Nog geen reacties