Televisie

Marc van der Linden is weer thuis: ‘ik heb een behoorlijke opdonder gekregen’

Marc van der Linden is weer thuis: 'ik heb een behoorlijke opdonder gekregen'

Marc van der Linden is weer thuis. Hij laat aan RTL Boulevard weten dat hij uit het ziekenhuis ontslagen is. Dat werd wel eens tijd. Aan de Privé vertelt Marc dat hij een ‘behoorlijke opdonder’ heeft gehad en dat het nog wel tijd zal kosten om hiervan te revalideren.

Ziekenhuisopname na hersenbloeding

Marc werd in het ziekenhuis opgenomen nadat hij urenlang op de grond heeft gelegen. Zijn vader rook onraad, sloeg een raampje in en vond zijn zoon. In het ziekenhuis bleek dat hij een hersenbloeding had gehad en zijn hoofd had gestoten.

Op maandag kwam hij in het ziekenhuis terecht, maar dat is inmiddels al negen dagen geleden. In de tussentijd gebeurde er van alles. Hij deelde een vreemde video waarin hij zich misdroeg in het ziekenhuis en Yvonne Coldeweijer peuterde medische informatie over hem los. Daar kwam nog veel kritiek op.

‘Ik heb een behoorlijke opdonder gekregen’

Nu blijk dat het naar omstandigheden wel goed gaat met Marc. Hij vertelde gisteren nog aan het blad Privé dat hij wel tijd nodig gaat hebben om te revalideren. “Ik heb een behoorlijke opdonder gekregen en ben hier nog wel even zoet mee. Ik moet straks revalideren om weer te kunnen lopen. Ook krijg ik logopedie. Want zoals je hoort praat ik anders dan voorheen. Toch waren er geen echte uitvalverschijnselen, ik mag geloof ik niet mopperen.”

Marc van der Linden is weer thuis

Momenteel ligt Marcie dus weer thuis en laat zich verwennen door twee vrienden. Zo goor als het klinkt is het waarschijnlijk ook, maar gelukkig is hij ‘in goede handen’. Sterkte de komende tijd! (Wat zijn we toch weer aardig, vind je ook niet?)

Nog geen reacties