Koen van Dijk is bestolen: ‘ik hoop dat je hard op je bek gaat’

Koen van Dijk is bestolen: 'ik hoop dat je hard op je bek gaat'

Koen van Dijk is bestolen. Op geheel brute en onbeschofte wijze heeft iemand het kettingslot doorgezaagd en zijn fiets meegenomen. Koen deelt het verhaal op zijn Instagram. Die arme jongen. Dat is toch weer een paar grammetjes minder Colombiaans marcheerpoeder.

Koen van Dijk is bestolen

Inmiddels is het alweer een tijdje geleden dat we het over Koen de snuifduif hebben gehad, maar het moment is weer aangebroken. Dit keer omdat hij op brute wijze bestolen is. De zondag van Koen verliep niet zoals hij gehoopt had.

‘Ik hoop dat je hard op je bek gaat’

Via Instagram plaatst hij een video in zijn verhaal om uit te leggen wat zijn zondag zo verschrikkelijk heeft gemaakt. “Vriendinnen, mijn zondag begint echt vreselijk… Fiets gestolen, scooterslot doorgezaagd… en weg was ‘ie. Hard gaan ze niet, want de accu lag nog boven bij mij. Ik hoop echt dat je heel hard op je bek gaat”, aldus Koen. En dat is een dreigement. Maar eerlijk is eerlijk: ik begrijp die wel.

Erg vervelend voor Koen van Dijk

Voor iedereen is het vervelend als een fiets gestolen wordt. Zeker als het een dure fiets is. Het is ook erg jammer dat mensen überhaupt nog fietsen stelen, maar dat ter zijde. Voor onze Koen is het helemaal erg, want dat betekent namelijk dat hij een paar grammetjes Colombiaans marcheerpoeder zal moeten overslaan.

Laatste redmiddel

Als laatste eventuele redmiddel deelt hij op Instagram toch nog een foto van zijn fiets in de hoop dat iemand deze nog tegenkomt. Waarom zou iemand? Iedereen die de komende tijd op een soortgelijke fiets rondrijdt, wordt scheef aangekeken, want misschien is die wel van de grote Koen… Nou, ja…